sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Urheilun täyteinen viikko/ Shooto Chicago Collision

Moii.

Tää viikko on tosiaan menny aika pitkälti urheilun merkeissä, oon lenkkeilly, käyny salilla, shoppaillu urheiluvaatteita ja eilen oltiin tyttöjen kanssa kattomassa urheilua (plus vähä drinksuteltiin kans..)

Täs mun toiset uudet urheiluhousut:



Koska oon aina rakastanu laittautumista ja uusien vaatteiden shoppailu on vaan mulle semmonen mielihyvän tuottaja, ni nyt oon päättäny panostaa hiukan myös urheiluvaatteisiin, ku nyt on jonkinmoinen motivaatio ja innostus urheiluun löytyny. Kyl mä vaan saan enemmän intoa lähteä salille, kun on iha ok vaatteet, eikä mitkään kulahtaneet vanhat rievut. En tosin toisten vaatetukseen kiinnitä huomioo, enkä toivo sitä huomiota sielä salilla saavani, omaks iloks vaan on kiva hankkia uusia vaatteita. Salilkengät mul on ihan kauheet kulahtaneet ja uudet onki hankintalistalla, ne vaan maksaa hunajaa, mut pakko saada.




Eilen tosiaan oltiin Lahden Sibeliustalolla katsomassa vapaaottelua Shooto Chicago Collision 11 cage- tapahtumassa. Oon ollu ko. tapahtumassa aiemminki, mut nyt oteltiin ekan kerran häkissä, se toi kyllä näyttävyyttä ja semmosta suuren maailman meininkiä mun mielestä. Jonkin verran otteluita kateltiin sielä katsomossa ja osa siinä aulassa screeneiltä, missä oli anniskelualue. Sielä näky kans tuttuja naamoja 


Cheekin veli Jere Tiihonen otteli sielä kanssa, joten Jare oli paikalla kannustamassa.

Nähtiin yks naistenkin matsi ja oli sekin aikamoist menoo. Kyl toi vapari on hieno laji ja suosittelen ehdottomasti kaikille, et käy edes kerran katsomassa miten upeeta urhelua sekin on. Älyttömän suuri hatunnosto kaikille, jotka sitä harrastaa. Suomessa on älyttömän kovia ottelijoita!

Tosi huonolaatusia noi kännykällä otetut kuvat :< Mut vähän näkee millasta siel oli.










Tosiaan nyt kun ei oo moneen kuukauteen juonu, tuli ihan hipraklaan jo muutamasta siideristä, haha. Mut ei ollu oloja tönään, ku en montaa juonukaan. Nyt taas sama meno jatkuu ja jos sitä ois taas hetken juomatta. Kun onha se iha älytöntä, et viikolla koitat elää terveellisesti ja sit romutat kaiken viikonloppuna.. Toki aina sillon tällöin, mut ei ihan joka viikko ;) ja kesä onkin sit asia erikseen :D

Nyt eiku aurinkoisen sunnuntain viettoon. Illalla tulee mun yks lempparisarja, Kosto! Iha sairaan jännä sarja.
Ihanaa tulevaa viikkoa puput.

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kevätvaatteiden haaveilua^

Ai että sylettää ku talvi tuli takas! Mä ehdin jo ostaa kevättakin joka alko sittenki mietityttää onko se ny hyvä, pakko ehkä ostaa toinenki! Viime viikolla oli niin super ku oli jo kuivat tiet ja suht lämmin keli.
Tosiaan en oo hirveesti tän vuoden puolella käyny missään, lähinnä tehny duunia ja hengaillu himassa. Enkä siis ole ollut "iskemässä miehiä".
Sinkkuna on kyllä aina kaikkien silmätikku ja heti syyllinen jos edes hymyilet jollekin tai oot ystävällinen. No ehkäpä se kertoo jotain toisesta, jos noin epävarma on, ettei sitä kestä. Mä oon kovasti viimisen vuoden aikana yrittäny muuttaa kaikkee ajatusmaailmaani positiivisempaan suuntaan ja tehdä muille kuin toivoisin itselleni tehtävän. Koitan myös olla kannustava muille ihmisille, myös tuntemattomille. Instagram (josta mut löytää: jonnakaroliinas) on mun mielestä hyvä paikka olla ystävällinen ja kyllä sielä koitankin kehua ja olla mulkava muille. Kuten toisten blogeihinkin. Edelleen vanha sanonta "jos ei oo mitään hyvää sanottavaa, on parempi olla hiljaa" pätee myös tässä :)


Koska rakastan enemmän ku mitään shoppailua, laitan tähän alle mun tän hetken voisko sanoa inspiraatiokuvia, kaikkee mikä on mun mieleen :) Aina näin keväällä kaikki värit ja shortsit yms alkaa houkuttelee, eikä millää jaksais oottaa kesään!














Koitan keksiä jotain vähän erilaista postattavaa tässä joku kerta, kunhan tulis joku ahaa- elämys.

Kivatsuu loppuviikkoa bebet xoxo
Jonna

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Ai kun ihmiset on taas positiivisia :)

Kappas, kommentti "oletko viettelemässä mun ihastusta senkin läski lumppu?"

Voi kuule kun en mä kenenkään miestä ole tässä viettelemässä. Toivon sydämestäni, että sinä erittäin ihanalta vaikuttava neitokainen saat sen sinun ihastuksesi :) Ei ole ketään miestä tällä hetkellä kiikarissa, eli pidä hyvänäsi upeine kroppinesi :)

Ennen oisin voinu loukkaantua tuollaisesta viestistä, mut enää en todellakaan. Ei voi ku nauraa. Haters gonna hate.

Muuten tänne ei mitään uutta kuulukaan, koitan tätä läskiä tässä polttaa, mut onhan tässä loppuelämä aikaa! Hyvää viikkoa vaan kaikille :)

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

GoExpo

Naistenpäivä sujuikin urheilun (seuraamisen) parissa. Oltiin mun ystävän Satun kanssa Helsingissä GoExpo- messuilla, jossa oli erilaisia urheilulajeja ja näytteilleasettajia mm. pyöräily, ratsastus, kalastus ja meitä sinne houkutti Fitness.

Fitness- osasto oli suhteellisen pieni, mikä harmitti hieman ja oli myös tosi tukossa, kun lava oli semmoisessa "nurkassa", jonne näkyvyys oli todella huono ainakin näin 165 senttisenä.
Lavalla tapahtu melkein kokoajan jotain ja lavan edessä olevia myyntikojuja ei oikein päässyt silloin kunnolla katsomaan.
Lavan edessäolijat näki kyllä hyvin mitä lavalla tapahtui, mutta esim. naisten vapaaohjelmia (?), jotka tapahtui pääasiassa lattiatasossa, ei ollu mitään mahdollisuutta nähdä jollei lavan lähistöllä ollut. 
Hevososastolla kun käytiin, sielä oli todella hyvät katsomot ja tilat muutenkin, no ehkä ensi vuonna (toivottavasti) tämä asia muuttuu ja fitness- osasto laajenee.

Hienot messut oli kyllä muuten, paljon porukkaa ja näytteilleasettajia. Ihania värejä vaatteissa ja paljon "blingiä", mistä mä tykkään, esim Daddy's girlillä.
Kauhee himo vaan iski saada uusia vaatteita niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin.



Otinhan mä jopa 2 kuvaa sieltä messuilta, tässä ne oleellisimmat mitkä mua kiinnosti... 



Herkkua siis suulle ja silmälle, haha.

Messujen jälkeen käytiin syömässä ja moikkaamassa meidän yhteistä ystävää. Muutaman viikon päästä nähdäänkin sitten pidemmän kaavan mukaan ja siitä tapahtumasta otan kyllä varmasti enemmän kuvia..

Aivan upee ilma ollu tänään, kävin tos lenkillä ja kyl siel on ihanaa ku ei oo kylmä ja tiet on ihan sulia, kyllä se kevät tulee! I love it. 

Upeeta tulevaa viikkoa kaikille.

See you, 
Jonna

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Pikaiset kuulumiset.

Heipat!

Viime viikon viikonloppuna olin sielä Tampereella Netalla, menin jo perjantaina. Lauantaina meiän seuraan liittyi Vanessa, Petteri ja Heidi. Oli aivan huippu viikonloppu! Kokkailtiin aivan sairaan hyvää ruokaa (suuri kiitos Netalle) ja juotiin hyvää juomaa. Illalla sit käytiin vähän baarikierrosta ja päädyttiin Ilonaan, mikä on kyl ihan paras paikka. Sunnuntai menikin sitte lauantaille naureskellessa ja Siippareiden herkkuja syöden.



Kyllä teki taas lievästi sanoen  tuskaa palata "arkeen". Eli siis vähän lenkkiä ja salia, huhu. Ties kyllä olleensa.

Mut edelleenki, mä vaan en oo mikää lenkkeilijä. Salil käynnistä tykkään aivan sikana, mut en todellakaa lenkeistä. Mut pakko se on yrittää. Toiset saa jotain euforisia tuntemuksia lenkkeilystä, mut mun tunne on lähinnä ...


Hahaha.

Perjantaina oli pienoinen shoppailupäivä, kävin Lahdessa. Mukaan tarttu kengät kevääksi, pipo, treenitoppi, paita ja yhet housut. 




Tilasin viime keväänä Converset, mut ne oliki mulle liian isot. Nää on nyt kokoa 36,5 ja on sopivat, eli aika reiluja nää koot näköjään.


Ostin mun ekat boyfriend- farkut, saa nähä osaanko pitää noita. Mut ei ollu hinnalla pilattu, 5 euroo Gina Tricotista. Kerranki löyty jotain oikeesti halvalla. Noit voi pitää vaik kauppareissul, ku on niin rennot ja joustavat, jossei muuta.

Olin kyl shoppailun tarpeessa, nyt onki sit 7 päivän duuniputki ens perjantaihin asti ja sit on vapaa viikonloppu! Sit jos hyvin käy, ni ens lauantaina GoExpo messuille ja muutenkin pitkästä aikaa Helsinkiin :)

Niin ja parin vkon päästä ois työhaastattelu Tampereella, kyl tätä on ootettukin!

Tää allaoleva biisi on soinu repeatilla, aivan ihana sanoma: "Mikä tekee sut onnelliseksi, tekee mut onnelliseksi"

Juju - Onnelliseksi

Heippa taas, mwah.
Jonna