tiistai 29. huhtikuuta 2014

DIY - or not.

Heipat!

Oon pitkään etsiny (lähes) täydellistä sohvapöytää ja vihdoin sen löysin! Edellinen oli jo kulahtanu ja halusin enemmän neliön mallisen pöydän. Oon vaan rakastunu tohon korkeakiiltoon ja tietty valkoiseen, niin semmoinen oli etsinnässä.

Hein sen tos pari päivää sitte ja ku en vihjailuista huolimatta saanu sitä ketään kasaamaan, niin meni hermot eilen tos vähä ennen puoltayötä ja revin paketit auki ja aloin hommiin. Okei ei toi oo vaikee homma, mut luin vääräs järjetykses ohjeet ja muiden säätöjen kautta meinasin heittää koko kirotun pöydän toho takapihan ojaan.. Sormenki sain auki jq loppupelis koko pöytä oli ihan veressä, mut mä tein sen! Lopuks huomasin, et kaks osaa jäi yli, mut olkoot! Toistaseks se on ainaki vielä pystyssä.

TADAA:




Mun ruokapöytään ois vielä tuolit hankinnan alla ja kovasti mietin, mitkä ois kivat.. Tai löysin kyl kivat, mut ne oli yli 200e / kpl, eli unohdan ne..
Onko ehdotuksia?

Pöydällä mun pieni karkkikippo huutaa mun nimee, mut jos vaikka vappuna pitäis pienen herkkupäivän :) Etenki toi Kinder, love it.

Postista pätkähti tänään kans kiva paketti, uudet salikengät ja salikassi :)
Pitkään palvelleen Gina Tricotin muovikassin sangat meni viime viikolla poikki, ehkä tää kestää vähä kauemmin.
Noi Lonsdalen kengät on kyl ihanat jalassa, ainaki näin ensituntuma hyvä! Entiset kengät oliki jo ihan puhki, aivan järkyt siis. 



Nyt ruoan tekoon, vielä kerran iloista vappua kaikille! :)
 Xoxo Jonna

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Ei duunii, ei tuloksii.

Pyydän heti aluks anteeksi postauksen nimeä, mut valitettavasti se on niin totta. Oli nyt mikä tahansa elämän osa-alue, ni jos ei oo valmis tekemään töitä sen eteen, ni ei niitä tuloksia tule.

En oo nyt tän vuoden puolella kirjottanu kauheesti tänne blogiin, koska mun lämä on ollu aika pitkälti vaan duunia ja treeniä.
Somessa kun nykyään vittuillaan kaikille jotka käy salilla, koska "ihmisethän käy sie ku fitness on niin vitun muotia, ottaa sielä huipputrendikkäissä treenivaatteissaan selfieitä", noh varmasti toki myös näin.

Mä käyn sielä, koska mä kyllästyin mun turvonneeseen olomuotoon ja haluun voida hyvin. Ja just sitä mä oon saanut tän melkein viiden kuukauden aikana. Darra on ollu vaa kerran tänä vuonna, eikä oo sitä kyllä ikävä. Mä en oo tehny tästä mitään numeroa ja naurattaa ku jotku on yhen viikonlopun selvinpäin ja hehkuttaa sitä (yleensä töiden takia), no mut saavutushan sekin. Tää ei oo missään nimessä ollu helppoa täl kärsivällisyydellä ja "mullekaikkiheti" ihmiselle. Paljon siis hikeä, kyyneliä ja rakkoja. Mut se tunne kunnon treenin jälkee on iha parasta.

Enkä nyt oo mikskään absolutistiks täs ryhtymässä, vaan siis koitan nyt saada jotain tasapainoa tähä elämään. Kesällä kuitenki on paljo tapahtumia missä sit voi ottaa rennommin :) toivottavasti jonku samanhenkisen tyypin vielä jonain päivänä löydän.

Ei oo kauheen montaa ihmistä, jolle on voinu omasta kehittymisestään hehkuttaa, koska moniakaan ei toki kiinnosta. Eveliinalle suurin kiitos <3  Muutama mun miespuolinen ystävä on kuitenki ollu ihan korvaamaton täs tilanteessa, kiitos teille! Tiedätte ketä tarkotan :) Tsemppi on ollu huikeeta.

Rahaa en voi sanoo säästäneeni, koska ennen biletetyt rahat menee nyt laadukkaaseen ruokaan, lisäravinteisiin, salikorttiin, uusiin treenivaatteisiin, mut mielummin näin ku johku Kouvolan räkälään. haha.
Tässä alla muutama kuva syksyltä/tammikuulta ja kyl se huono ruoan laatu ja bilettäminen vaan näkyy ja aika kauheelta näyttää.
Viimisessä kuvassa uutta tatuointia, vielä toki keskeneräinen on.

Tosiaan matka jatkuu ja vielä on matkaa siihen, et ollaan sielä missä pitäis, mut pienestäkin onnistumisesta pitää olla tyytyväinen, se jos mikä motivoi eteenpäin!






Täs eilen otettu kuva:



Kuukaus enää töitä ja sit en tiedä yhtää mitä teen, toivottavasti en ihan työttömäks jää, nyt vaan ajat niin huonot, et työpaikkoja on tosi vähän tarjolla. 

Mutta, munkkirikasta vappua kaikille muruille, mie oon töissä, mut ei haittaa yhtää :) ehtii sitä sit bilettää myöhemminki.


lauantai 5. huhtikuuta 2014

Lisää kevätfiilistelyä


Moikka!

Ai että mä oon jotenki tän viikon fiilistelly sitä, et kesä on oikeesti ihan pian! Pari viikkoa pääsiäiseen, sit onkin jo vappu ja enää toukokuu ja sit se koittaa. Tosin PANIIKKI alkaa iskemään, koska mulla loppuu toukokuun lopussa työt, eikä mitään käsitystä mitä teen kesällä, tai sen jälkeen.. Jotainhan tässä ois keksittävä! Muutama mun ystävä on vihjaillu, että promohommat vois olla kivoja ja sitä kun oon tässä miettiny, oon kans tullu siihen tulokseen, et se vois olla tosi kivaa duunia. Kesällä jossain ulkotapahtumissa vaikka, ni mikäs ois sen parempaa. Täytyy ehkä tutustua aiheeseen paremmin, kun en edes tiedä, miten niihin hommiin haetaan, haha.

Kävin tekemässä taas pienen kokoelman vaatteista, jonkatyyppisiä ois vielä hankittava kesäksi. Huomasin vaan katseen kiinnittyvän printteihin, kukkaukuoseihin, farkkusortseihin ja mintunvihreään, nam. Jotain tällästä allaolevan tyylistä olisi siis hankintalistalla:




Nyt vaan pitää ahkerammin käydä salilla, et ne sortsit ehkä sit pystyy jalkaan laittamaan, fingers crossed! x x

Koru-,  aurinkolasi- ja hiustyyleistä kesäks diggailen tän tyyppisiä:





Mites onkos teillä jotain must- have vaatteita tms. jotka on vaan pakko saada kesäksi? :)

Nyt lauantain viettoon, huippua loppuviikkoa, puss o kram!