torstai 8. lokakuuta 2015

Huuliasiaa

Well hello, pitkästä aikaa.
Ollu aika hektinen alkusyksy.
Muutin tosiaan Helsinkiin, on kuvattu Hottiksia ja alotin uuden työn Groom- partureilla. Näin pikkukylän tyttönä aika paljon uusia juttuja. Mut oon tosi onnellinen, Helsinki on niin huippu. Ainoa miinus on toki kalliin asumisen vuoksi kauhea ikävä perhettä, ollaan niin läheisiä. Mutta onneksi bussi kulkee!

Täytin elokuun ensimmäinen 30 vuotta. Huh, nyt sitä ei enää voi sanoa olevansa nuori. Ja sen ikävä kyllä huomaa esim. omasta ihosta. Ryppyjä tulee väistämättä.
Olen pitkään miettinyt kevyitä huulitäytteitä sekä otsan ryppyjen "eliminoimista" ja selailin tietoa hyvistä paikoista täälä Helsingissä. Ystävien sekä muiden asiakkaiden kokemuksista johtuen valitsin paikaksi The Look- kauneusklinikka Tiina Jylhän, enkä voisi olla tyytyväisempi!

Monella tulee heti näistä toimenpiteistä mieleen överit turbohuulet ja liikkumattomat kasvot, mutta itse halusin suht luonnollisen lopputuloksen ja ammattitaitoinen henkilökunta antoi mielestäni täydellisen lopputuloksen!

Ammattitaitoinen henkilökunta sekä liikkeen vetäjä Suvi Pitkänen sai olon heti tervetulleeksi sekä luottavaiseksi.

Päätimme laittaa otsaani muutaman pistoksen botoxia sekä huuliini hyaluronihappoa (Princess-filler). Ja lopputulos on mielestäni erittäin onnistunut! Sairaanhoitajat Nadina sekä Kimmo yhteistuumin tekivät toimenpiteet.
Ainahan se hieman kirpaisee, mutta se on hyvin hetkellistä ja niin klisee kuin se onki, kauneuden eteen on kärsittävä. ;)
Kävin toissapäivänä otsan botoxissa, eli vaikutus ei vielä näy kunnolla, siinä voi mennä jopa viikko riippuen omasta aineenvaihdunnasta.

Ennen


Puudutusaine vähän sentään autto ;)

Juuri laiton jälkeen



Jälkeen



Ero ei siis ole mitenkään huomattava, halusin vaan ylähuuleen lisää volyymia ja sitä sain. 

Moni ystävänikin on harkinnut esim. huulien täyttöä ja nyt blogini lukijoille onkin hyvä tarjous: huulet 390e, norm 490e
Otsan botox 290, norm 350e
Toimipiste sijaitsee Snellmaninkatu 15:ssa, mutta The Look muuttaa marraskuussa uusiin tiloihin keskustaan, stay tuned.Ajanvaraukset: 0407712053, Suvi@thelook.fi

Kivaa viikonloppua kaikille ja palataan ensi viikolla

Puss
Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

http://piecesofjonna.blogspot.fi/