keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Laatuaikaa &Summer Up cruise

Moii murut!

Viime viikko on ollu ihan superkiireinen, kaikkee kivaa on tapahtunu.
Viime keskiviikkona oli mun äidin ja isin hääpäivä ja vein ne syömään Lahteen Momentoon, oli ihan mielettömän hyvät ruoat. Käytiin samalla vähän kaupoilla Triossa ja Karismassa.

Lauantaina juhlittiin sitten mun sisarusten ja niiden lasten kanssa meiän vanhemmilla koko porukan voimin hääpäivää. Mäki jopa leivoin juhlan kunniaks semmosen kinuski/kermatortun vai mikälie olikaan, mutta hyvää se oli.

Sunnuntaina mentiin sitte Kuusankoskelle Formula centeriin ajamaan cartingia, oli kyl niin siistii. Kädet vaa oli aika hellänä sen jälkee ku saa sen verran puristaa sitä rattia.
Mä olin ennen sitä kaikille "ajetaan sitte rauhassa ja ei törmäillä" ja kuitenki sitte kauhee kilpailuvietti iski heti ku pääs ajamaan ja mähän sielä sitte olin ensimmäisenä kiilaamassa et pääsin ohi.
Meitä oli 7 ajamassa ja mä olin kolmas, eli ihan hyvin. Tai siis oikeestaan ihan todella hyvin, ku nää 2 mun edellä olevaa on enemmän ja vähemmän harrastanu moottoriurheiluu.
Mä oon kyl aina rakastanu kaikkee moottoreilla varustettuja laitteita ja ollu ihan fiiliksissä jos oon päässy kyytiin tai mielummin tietty ite ajanu.
Tekis mieli näin vanhoilla päivillä alkaa harrastaa jotain, vaikka jokkista. haha.

Tässä "outfit of the day" sponsored by Formula center


Maanantaina menin klo 9.00 Kouvolan Muste& Reikä tatuointistudiolle ihanan Ullan käsittelyyn. Sain nyt värit tohon sisähauiksen tatuointiin. Jälki on aivan täydellistä ja en vois olla tyytyväisempi!
Vaikka aattelin, et tää puolihiha sais riittää (toki pientä täyttöö vaatii vielä) ni varasin nyt kuitenkin taas alkukeväälle uuden ajan. Kyl mä haluunki tän koko vasemman käden täyteen. Kerta nyt alkuun päästii ni ei pysty lopettamaan :D


Tossa kuvassa vähän näkyy sitä kuvaa, värä tosin on enemmän mitä toi surkee kännykkäkuva antaa näyttääMaanantaina siis koitti kauan odotettu Summer Up cruise. Oli tarkotus lähteä mun ystävän Melinan luokse autolla, mut vajaa tunti ennenku piti lähtee ni autossa sytty öljyvalo ja eihän sillä lähdetty sitten mihkään (joka onkin sitten toinen juttu..)
Mut onneks mun ihana sisko heitti mut Lahden juna-asemalle ja lähdin siitä sitte Järvenpäähän junalla, josta sitte kiireessä lähtiin autolla kohti Turkua, josta tää risteily lähti.
Matka tuntu aivan sairaan pitkältä ku oli ihan pimeetä koko matkan.

Jonkinasteisen shokin kyllä koki jo terminaalissa, tosi nuorta jengiä koko terminaali täys. No se nyt oli täst risteilystä jo odotettavissa toki. Ku päästiin laivaan sisään, oven vieressä jo dj soitti biisejä ja kyl tuli heti hyvä tunnelma. Hetkeks.
Aateltiin siinä lähtee heti tax freehen ostamaan himaan ja illaks hieman juotavaa, koska oltiin kuuliaisia, eikä viety omia juomia laivaan, mitä kyllä aika monella näki (tosin suurin osa oli jo varmaan 3 promillen humalassa laivaan mennessä) ni eipähän sielä myyty mitään alkoholia menomatkalla. Tax freessä vaan ilmotti, että "huomena voitte ostaa alkoholia" ni kyllä siin kohtaa oltiin vähän suu auki.

Mutta eipä siinä, eiku ravintolaan ja miettimään "sotasuunnitelmaa". Laittauduttiin kaikes rauhassa ja sit mentiin kattoo Sini Sabotagea, joka just alottikin vikaa biisiä eli Levikset repee. Ei viittitty mennä aiemmin, ku ei me tiedetä mitään sen muita biisejä.


Koitin virittäytyä räppitunnelmaan.... (LÄPPÄ)
... mut koska en ollu kauheen uskottava ni pysyin ihan omassa tyylissä, haha.

"Jos et mun tyylii tajuu, se meinaa että sulla ei oo tyylitajuu" -CheekMatkaseurani Melli :)Ilta meni aikamoisessa sekavassa meiningissä (se oli varmaan se meri-ilmasto) ja tavattiin tosi kivoja tyyppejä! Katottiin siinä vielä Cheekin keikka ja mä katoin vielä ainaki osittain Rähinän keikan.

Aamulla laiva keinu aika paljo ku sielä oli kauhee tuuli. Tarkotus oli mennä aamupalalle, mut mä en vaa jaksanu herää. Joten nukuttiin pitkään.


Käytiin syömässä ja sitte mentiin kattomaan Mikael Gabrielin keikka, se oli tosiaan sitte tiistaina. Ei nyt ihan itellä ollu tunnelma enää katossa ku väsytti ja muut oli sielä niin naamat. Vanha viina oikeen löyhkäs.


18.05 laiva oli satamassa ja sit lähtiin ajelemaan kotia kohti. Löydettiin oikeen asiallinen pysähtymispaikka..Tänään oli lievästi sanottuna aika tuskaa herätä aamulla, ku olin vähän ennen puoltayötä kotona. Mulla on nyt kymmenen päivän työputki, mut tekee ihan hyvää nyt vaan painaa töitä.
Ja pakkohan se onkin, et sit voi taas tehdä tälläsiä kivoja reissuja, ottaa tatuointeja yms..

Koitan ens postauksen tehdä nyt hieman erilaisen mitä aiemmat, "yleisön pyynnöstä" jos vaan osaan!

Kiitos teille kaikille jotka ootte jaksanu käydä lukemassa, tosiaan juttuaiheita saa ja pitää kertoa jos niitä löytyy, koitan nyt duunikiireistä huolimatta saada pian kirjoteltua lisää!

Pus moi,
Jonna13 kommenttia:

 1. Oi vitsi vähä ois ollu kiva käyä tuolla reissulla! Kuulostaa nii kivalta:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyl siistii, kunnon bileet oli! :) Ens vuonna sit lähet kans! ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oon tääl Iitis kampaamossa ja sit oon välillä aina päiväkodissa avustajan hommissa :)

   Poista
 3. ois tosi kiva saada postaust niist siun leimoista, mistä ideat kuvii jne.. :) ja ei ny mitää kauheen yksityiskohtas eikä tietty liian semmoist liika.. mites sen ny sanois.. henkilökohtasuuksii... mut siint ku oot kertonnu et oot 4vuodes kauheesti aikuistunu et ekan kerran ku hait bb:see ni et ollu ihan valmis ois kiva lukee semmoi juttu :) ja hei muuta tänne hesaa vaa.. tänne kaikki ketkä tykkää bailata, ja perusta kampaamo, siul on ainaki yks asiakas jo.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiitos ideoista, täytyy alkaa suunnittelee tollasia postauksia :)
   No mähän oon aina valmiina bailaamaan :D Ja onhan yks asiakas jo parempi ku ei yhtään ni täytyy harkita sitäkin ;D

   Poista
  2. joo.. niin mieki aattelin.. siint on hyvä lähtä.. :D aattelin jo et oot ukon ittelles löytäny sielt ku et oo muutellu.. mie oisin jo pamauttanu kassit autoo ja soromnoo.. kohti uusia haasteita.. :D oon muute kerran käyny kausalassa baarissa ohimennen oliks niit peräti kaks hmm.. joku riemurasia?!?! nja villen hmm.. oisko ollu mesta..:D hauskoi paikkoi.. mut kauheen ilkeit ihmisii siel on.. puhuu suut silmät täytee paskaa josta kusta ketä et ees tunne "tolle ei kannata puhuu.. ku..." "toi on ihan sekasi" ääh.. kamalaa oli.. ja mie ku en todellakaa tykkää arvostella ihmisii ketä en tunne.. huhhuh.. olit just silloin siel talos ni kyl ne jakso siust jauhaa ja paljon p*****aa.. ja sokkina oikee paikalliset jätkätkii jakso jauhaa, voi huhhuh... ilkeetä porukkaa.. yök.. mut se puku koodi oli positiivista jotku oli lähtenny rimpsalle lenkkikuteiski.. sinäänsä rempseet porukkaa.. :) mut muuta vaan tänne pääkaupunki seudulle ni ne P*skajuoruajat on vaa pelkkää ininää.. ;D

   Poista
  3. Joo no täällä ny jauhetaan kaikista pelkkää kuraa ni ihan sama, tosin taitaa olla joka åaikas vähä sama homma. Ja en mä täällä vapaa-ajalla ees enää missään käy, ei oikein kiinnosta nää mestat, mielummi lähtee sit johku mis on oikeesti jotain menoo eikä samat naamat aina.
   Nii no tääl landel ei paljo jengi välitä mis vaatteissa ne liikkuu ja samapa se mulle on, jokainen tyylillään. Kateelliset ne yleensä sitä paskaa jauhaa ja täällä niitä riittää kellä ei omaa elämää oo :D

   Poista
  4. eli hesaan tuut vaan..... paljon eri naamoi, eri mestoi ja menoi ;D tääl populal on omat elämät... ainaski melkee kaikil...

   Poista
 4. Mistä toi sun toppi/mekko on ostettu?se on ihana :)

  VastaaPoista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/