tiistai 3. joulukuuta 2013

Huulet kuntoon Helsingissä :)

Moi!

Tein tän postauksen ihan siksi, että moni mun ystävä/ tuttu/ lukija on miettinyt kanssa samanlaisia operaatioita ja tässä on mun tarina. Jossei kiinnosta huulien muotoilu tms, niin sitten en suosittele lukemaan pidemmälle :)
Viime perjantaina koitti mun hartaasti odotettu päivä; sain huuliin pitkän aikaa tahtomaani täytettä.
Olin pari yötä mun ystävän Liisan luona, joka lähti mun "henkiseksi tueksi". 
Me ollaan molemmat täältä Kymenlaaksosta kotoisin, eikä sitten meinattu oikein löytää perille Estetian toimipisteeseen, vaikka se oli todella helpossa paikassa, ihan keskustassa, käynti Stockmannin edestä heti citykäytävän alkupuolella. Toimipisteitä heiltä löytyy Helsingin lisäksi myös Tampereelta ja Turusta. Estetia on esteettisiin kehon ja kasvojen hoitoihin erikoistunut klinikka, joilta löytyy maksuton konsultaatio.

Estetian tarjoamiin palveluihin pääset tutustumaan: Täältä

Toimipiste oli todella kaunis, siistit, modernit tilat ja todella ystävällinen ja asiantunteva palvelu.

Alkuun pelotti jonkun verran, koska jokainen on varmasti nähnyt huonosti tehdyt överihuulet, jollaisia en todellakaan halunnut.
Minut otti vastaan Estetiassa Sakarias Niemi, jonka kanssa kävimme läpi, mitä tehdään ja mitä minulla on toivomuksena.

Estetia ja  plastiikkakirurgia Fin- Est  tekevät yhteistyötä ja siksi luottavaisin mielin lähdin tutustumaan myös Estetiaaan, koska minulla Fin-Estistä erittäin positiivisia kokemuksia.

Käykäähän tykkäämässä:

Estetia

Fin- EstSitten aloitettiinkin levittämällä puudutusvoide huuliin, joka kihelmöi hauskasti. Sillä aikaa kun se vaikutti, laitettiin otsaan vähän botuliinia.
Mulla on inhottava tapa kurtistella kulmia, joiden ansiosta mulla on usein päänsärkyä juuri tossa kulmakarvojen välissä. Siihen laitettiin vähän botuliinia, jotta tää kurtistelu vähenee ja pääkivut helpottuu. Piikit ei sattunu yhtään. Ohimoille laitettiin kanssa pistokset, jotta lopputulos on tasapainossa.
Kunnon lopputulos näkyy joskus 5-7 päivän päästä ja hyvältä nyt ainakin jo tuntuu. Vaikutus kestää noin 6 kuukautta.Näyttää ehkä hurjalta, mut ei sattunu yhtään.


Huulien puudutuksen ansiosta en kyllä tuntenutkaan kauhesti mitään, en ainakaan kipua, hieman jotain pientä tuntui, mutta sehän kuuluu asiaan.
Mulle laitettiin huulet hyaluronihappotäyteaineella ja se laitettiin mikrokanyylillä, jota mulle suositeltiin ennemmin kuin tavallisia pistoksia. Tämä menetelmä minimoi turvotuksen ja mustelmat.
Tässä siis varsinaisia pistoksia ei tullut kuin muutama, joten huulien ottajallekin tämä on parempi vaihtoehto (etenkin jos on kipuherkkä).
Lopputulos on todella kiva. Huulissa tää vaikutus kestää noin 6-8 kuukautta, joten mitään lopullista ei tässä oo tapahtunut, mikäli ei vaikka tuntisi näitä omakseen.


Silikoni-implantteja oli hyllyt pullollaan, haha.


Puudutusta odotellessa ehti vähän lueskelemaankin.


Alkuun aattelin et oho, onhan nää aika "muhkeet", mutta alkuturvotus kun lähti niin hyvältä näyttää.
Pari päivää laiton jälkeen huulet on vähän hellät ja suupielissä on muutama pueni mustelma, mutta lopputulos on todella hyvä.

Tottakai moni on varmasti sitä mieltä, et tää kaikki oli turhaa, mut mä olen enemmän kuin tyytyväinen! Ja suosittelen lämpimästi Estetiaa kaikille, jos kiinnostusta näihin tai muihin toimenpiteisiin löytyy.
Mut otettiin todella lämpimästi vastaan, palvelu oli erinomaista ja siellä oikeasti kuunneltiin, mitä mä haluan ja toimittiin sen mukaisesti.

Kuvat lauantailta ja sunnuntailta (perjantaina siis huulet laitettiin);


17 kommenttia:

 1. Näkyyköhän muilla kuvat?? Mulla ei puoletkaan kuvista aukene?:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitäisi näkyä, osa kuvista ei näkynyt aiemmin! :/

   Poista
 2. Hei paljonko tolla hommalla oli hintaa?:) nätit on :) eikä yhtää liikaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kauheesti hinnoista viitsis täällä puhua, mutta tuolta heidän sivuiltaan löytyy vastaus, riippuu ihan kuin paljon täyteainetta laittaa yms :) Ja kiitos :))

   Poista
  2. Epäilemättä hinnoista ei juuri viitsisi puhua, kun sponssattua hommaa. Kannattaa ehkä silti lukasta ohjeistukset, miten blogeissa kuuluu viitata yhteistyöhön ym.

   Poista
  3. Ensinnäkin, olen kyllä tutustunut ohjeistuksiin.
   Ja toiseksi, tuola joku kysyi aiemmin monta vuotta sitten ottamieni rintojen hintaa, jota en myöskään kerro, koska jokainen joka tietokonetta osaa käyttää, osaa sen varmasti hyvin helposti googlettaa. Että tervemenoa muualle itkemään :)

   Poista
  4. Kohta on tuksu huulet

   Poista
  5. Joo varmaankin huomenna herään tuksuhuulien kanssa. Mutta ei luulis sua liikuttavan :)

   Poista
 3. Ihanaihana!! Noi on aivan mahtavat, ei liian överit.:) itekki voisin kyl harkita tota.:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti muru <3 Joo kyl mäki kovasti tykkään! :)

   Poista
 4. Noi on just kivat=)! huomaa eron, mutta on kuitenkin luonnollinen lopputulos=)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep se oli tarkotuskin, oon kyllä tosi tyytyväinen! :)

   Poista
 5. Hahaha, oot söpö ku sul on huulis tota valkosta tahnaa XDD Ja huulet näyttää hyviltä!! You look great & beautiful <3

  VastaaPoista
 6. Kyllä mullekkin kelpais! koko ikäni valittanut pienistä huulistani, mutta mua jännittää liikaa toi toimenpide! :Dd

  VastaaPoista
 7. Itseasiassa tohon voisi lisää laittaa täytettä:)

  VastaaPoista
 8. Paljonko sulle laitettiin restylanea? 1 milli? Oon ens viikolla menossa myös, jännittää.. :D
  -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo 1 milli laitettiin, mikä oli mun mielestä sopiva määrä :) kyl ne osaa sielä paikassa katsoa varmasti mikä on tarpeellinen määrä :) kyl tässä ite jo haaveilee, et vois lisää vielä ottaa ;) haha

   Poista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/