tiistai 20. elokuuta 2013

On taas se aika vuodesta..

"Virallinen" syksyn merkki on mulle ollut koulujen alkamisen ohella Big Brotherin alku. Se on ollu jotenkin niin koukuttava formaatti alusta alkaen. Monihan pitää sitä "maailman turhimpana ohjelmana" ja hyvin ymmärrän senkin näkökulman. Eihän siinä toisaalta oo mitään järkeä, ne ihmiset jotka sinne haluaa on monen mielestä tyrkkyjä, huomionhakusia, vähä-älyisiä ym. ja oon kyllä sinänsä samaa mieltä, et kyllä sitä hieman hullu pitää olla, että sinne haluaa.
Mutta myös tosi rohkeata se on mennä sinne kaikkien arvosteltavaksi. Väittäisin, et näistä telkkarissa pyörivistä ohjelmista Bb saa varmaankin eniten kritiikkiä. Tai siis lähinnä kilpailijat.

Kaikenlaista paskaahan sitä suoraan sanottuna on saanu osakseen varmaankin lähes kaikki, netissä kun on hirveen helppo anonyyminä haukkua ketä tahansa. Nykyään ihmisillä ei tunnu olevan mitään "suodatinta", kun anonyymisti voit haukkua kenet vaan. Onneksi noi haukkumiset menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, ei mun maailmaa hetkauta kenen lie haukkumiset esim. mun ulkonäöstä tai käytöksestä, kukapa meistä täydellinen olis ja peiliin katsomisen paikka on myös niillä haukkujilla.Pahoittelen jo alkuun sivun ja kuvien asettelua, en todellakaan vielä osaa käyttää tätä, joten armoa! Voin sanoa, että yksi mun suurimmista haaveista oli Big Brotheriin pääsy ja tuhansien hakijoiden joukosta sinne pääseminen on kova juttu. Miettikäähän sitäkin!
Viime vuonna tähän aikaan oli kyllä melkein kakat housussa kun yhtä aikaa jännitti ja pelkäsi, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Olen hakenut Bb:hen aiemminkin ja oon kyl siihen tyytyväinen, etten aiemmin taloon päässyt. Nyt olin aikalailla semmosessa tilanteessa kaiken suhteen, et aika oli enemmän kun hyvä.

Viikkotehtävistä parhaiten mieleen jäi suoviikko sekä kaksosviikko (eikä niin hyvällä tavalla) ja myös En tee! jossa mm. ryömittiin pimeässä huoneessa, oltiin "kidutettavana" ja syötiin matoja, yök! Parhaimpana jäi ehkä mieleen Keskiaika- viikkotehtävä oisko ollut kolmannella viikolla, jolloin asuttiin ulkovajassa lampaiden kanssa, poltettiin notskia ja juotiin kunnon pannukahvia! Sielä pääsi kunnolla tutustumaan yöllä nuotion äärellä ihmisiin ja juttelemaan yömyöhään henkeviä, se oli ihan parhaita hetkiä talossa.


              
Hemmetin sillipipot!
Epätoivon hetkiä koettiin muunmuassa hikiviikolla :D
Tosi "yllärinä" talossa tuli se, ettei niitä kameroita oikeestaan edes alusta asti muistanut/huomannut. Ja tähän moni voi kommentoida "sen kyllä huomasi", mutta eipä siitä sen enempää.

 

Talossa sain useinkin laittaa toisten hiuksia, Make oli yks lemppari "asiakkaista" ku me keksittii aina kaikkee hulluu :D
Maailman ihanin Jonna Karoliina eli kaima <3 Team Stondis& Kondis


En voi muuta sanoa, kun että Bb oli aivan mahtava kokemus, sain sieltä monta hyvää ystävää, joiden kanssa ollaankin pidetty yhteyttä ja käyty monta kertaa ulkona juhlimassa. Kaikilla talon tyypeillä on iso paikka mun sydämessä! <3

Täytyy se vielä sanoa, että todellakaan kaikesta talossa sanomastani ilkeydestä yms muusta typerästä käytöksestä en todellakaan ole ylpeä, muuttaisin ne kaikki jos voisin. En voi mitenkään niitä puolustella, mutta toivon, että ihmiset ymmärtäisi ees hiukan, toki eipä sitä tiedä ennenkuin sitä itse kokeilee.
Anteeksi on kuitenkin pyydetty ja toivottavasti annettu, rakastan kaikkia entisiä asuinkumppaneita ja kuten normaaleihin ihmisten välisiin kanssakäymisiin kuuluu, välillä riidellään ja "vihataan" ja sitten taas rakastetaan. Sen takiahan tuo ohjelma on, luodaan skismaa erilaisten ihmisten kesken, kysehän on viihdeohjelmasta.

Superkiitos kaikille mua tukeneille ja tää riittää täällä blogin puolella nyt sitten Bb:stä mun osalta :)
Mä ainakin ootan innolla jo uutta Bb syksyä, aion todellakin seurata! Vaikka tosin myös tosi haikein mielin, nyt se on jo koettu ja toiset muuttaa "meidän kotiin".

Ja näille mun anti-faneille voin sanoa, että jos niin vituttaa mun naama ja kirjotukset niin voitte vapaasti painua helv*****n mun blogista :)

37 kommenttia:

 1. Eipä voi muuta lisätä ku Aamen :) Hyvä eka virallinen postaus, tietenkin me oikeat BB-fanit toivottaisiin enemmänkin näitä BB-aiheisia postauksia... Hei lisäätkö vielä sen sähköpostitse seuraamismahdollisuuden tuohon sivupalkkiin, hyvältä näyttää ja ihan mukavasti on sulle tullut lukijoitakin, tsemiä :))

  VastaaPoista
 2. Juu no aattelin vaan, ettei ihan tuu jo Bb korvista ulos kaikilla, toki siitä joskus vielä voi kirjottaa :) Joo mä koitan saada lisättyä sen sähköpostijutun tonne :)

  VastaaPoista
 3. Munki iso haave on päästä big brother taloon, mut oon vasta 14, nii olisin ehkä vähä liian nuori menee vielä sinne :D Jos bb tulee vielä kun oon 18, ni attelin hakea sinne:) Olit muute yks mun lempi asukkaista koko talossa Johannan, Tean, Joukon ja Janitan ohella:) Aiotko muuten seurata alkavaa julkkis bbtä ja ketä odotat sinne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, sulla on sitte muutama vuos aikaa vielä odotella ennen taloon hakemista :)
   Kyllähän sitä julkkis bb:tä tulee seurattua ihan varmasti! En osaa sanoo ketään tiettyä henkilöä oikeestaan ketä sinne odotan, mahdollisimman laajaa skaalaa tietysti, että saadaan kunnon säpinää taloon! :)

   Poista
 4. Hei mikset kommentoinut mitenkään sun ja Joukon juttua?`Jatkuiko se? Miten nykyään? Jos tapaatte niin ootteko heti taas peiton alla? Oletko vielä ihastunut Joukoon? t.kiinnostaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä nyt muuta siihen oikeen kommentoi kun että kavereita ollaan :) Onhan Jouko ihana tyyppi!

   Poista
  2. voih olitte niin ihania yhes =( noh kavereina sitten =)

   Poista
 5. Miten BB on muuttanu sun elämää, vai onko mitenkään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se sillälailla muuttanu, et jonkun verran ihmiset tunnistaa jne. mut ei se muuten juurikaan. Ihmisenä oon ehkä muuttunu, kokeilen enemmän uusia juttuja nykyään.
   Ja tietty sen verran, et ennakkoluuloja ihmisillä on paljon. Oon kummiskin aika erilainen Jonna kun talossa.

   Poista
 6. Voi ei Jonna! Ihana kirjoitus, ja mulle tuli kauhea ikävä viimekautta nyt. Mikä oli meinaan minulle itselle ainakin paras kausi ikinä!!! En unohda sitä tai teitä asukkaita koskaan. Itsellä oli 24/7 sillon ja oikeesti muualle en edes koko kauden aikana liikkunut edes vaan piti teitä seurata ja elin ihan teidän messissä koko kauden. Kiitos niistä ajoista, noista kuvista muistuu niin kaikki kohtaukset mieleen mitä siellä puhuttiin/sanottiin tai tehtiin. Tsemppiä, ja olet ihana Jonna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! <3 Kyl noista kuvista itsellekin tuli kauhee ikävä taloon ja kaikkia ihmisiä.

   Poista
 7. Jonnas = Jonnan
  Jonna's = Jonna is= Jonna on

  Jos meinaat kaikessa omaperäisyydessäsi noinkin upean englanninkielisen nimen blogillesi antaa, niin oikeinkirjoitukseen on kenties syytä kiinnittää huomiota? Vai oliko kenties tarkoituksesi julistaa olevasi KOKO "MOFO" ELÄMÄ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. No huhhuh, on siinäki olevinaa englanninopettaja. Meeppä kuule ite sinne kielioppikurssille ja kato että miten sitä englanninkielessä genetiiviä käytetään.

   Wikipediassa:
   Englanti

   Englannissa ei katsota olevan enää genetiiviä lainkaan, mutta genetiiviä vastaava sijamuodon kaltainen ilmiö on sanan loppuun lisättävä heittomerkki (’) ja pääte -s. Myös prepositiolla of saadaan aikaan genetiiviä vastaava rakenne.

   Esimerkkejä:

   Anne : Anne’s ’Annen’
   Jack : Jack’s ’Jackin’

   Oi voi.... :)Toi oli vissiin sitä "rakentavaa" palautetta parhaimmillaan.

   xx

   Poista
  3. Joo tää blogin nimihän nyt tosiaan oli se tärkein asia ja voi harmi kun en nyt kauheen omaperäinen ollu. Kerroppa sun nokkelan blogin nimi niin tullaan kattomaan kuin upeen ja "nevahöödin" nimen oot keksiny. Ja todellakin oli tarkotus julistaa olevani KOKO MOFO elämä hahah. Terve. :D

   Poista
  4. :D No mikä sen nimen pitäs sit olla!! Ihmetteleeköhän toi myös esimerkiks artistien taiteilijanimiä,kirjojen nimiä ja taideteosten nimiä samalla tavalla... Ja toi oikeinkirjoitus läppä oli ihan tarpeeton, varsinki ku ei edes tiedä mistä puhuu :)

   Poista
  5. Possessive 's
   When we want to show that something belongs to somebody or something, we usually add 's to a singular noun and an apostrophe ' to a plural noun, for example:
   the boy's ball (one boy)
   the boys' ball (two or more boys)
   Notice that the number of balls does not matter. The structure is influenced by the possessor and not the possessed.

   Poista
  6. Näimpä, kiitos Antti :) Ei nyt ollu tarkotus kenenkään mieltä sentään pahottaa täl blogin nimellä, mut meitä on moneen junaan.. :D

   Poista
 8. Aluks kun tulit Bb:hen ajattelin, että wou mikä kissa! mutta pakko sanoa että se Johannan "kiusaaminen" hiukan laski arvoa mun silmissä :c mutta ymmärrän sen mustasukkasuus jutun, koska olen ite myös todella mustis ja se on aina niitten muijien vika >:D mutta sinä olet todella kaunis ja ihana neiti.

  haluisin niin pal joskus päästä sun kans ryyppää :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ymmärrän pointin, en mäkään munlaisesta henkilöstä ois varmaan aina tykänny sillon ku olin kauheimmillani. Kadun todella sitä typerää käytöstä, mut onneks ollaan kaikki kavereita nyt :)
   No sithän se on joskus vaan lähtävä johku :D

   Poista
  2. aaa oikeesti joku kerta meitsi haluu lähtee sun kanssa jonnekin :D oot just tollai ihanin forever young tyyppinen tatuoitu muija, eli just niinku mä :D <3

   lovlovlov

   Poista
  3. haha ihana <3 joo aina oon valmiina jos on hyvät bileet tiedossa :D

   Poista
 9. Tosi hyvin osaat kirjoittaa, meinaan seurata mahdollisuuksien mukaan tätä blokia, tsemiä :)

  VastaaPoista
 10. Tee itestäs joku "40 faktaa minusta" postaus:)?

  VastaaPoista
 11. Ootko tulossa Turkuun Seksimessuille?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä koska ne on ees :) Mut varmaankaan Turkuun asti en oo lähdössä, en oo tosin Helsingissäkään messuilla käyny, ehkäpä ens kerralla sinne sitten :)

   Poista
 12. onks sul silikoonit?

  VastaaPoista
 13. Hih.. taisit olla bb:n turhin asukki viimekaudella monen mielestä. Joko sulla on niitä "omia mielipiteitä" vai vieläkö komppailet muita :D Oletko yhtään katkera Jonille kun se sano että oot "liian rumis muija" haha..kauhee hamppi sekin.

  VastaaPoista
 14. No nii varmaan olin. Ei mulla mitään mielipidettä oo tietenkään mihinkään. Jos oon jostain yhdestä ruoasta samaa mieltä niin "aina" komppailen muita. Kas kummaa kun mulla oli sielä riitaa ihmisten kanssa kun ei ollu mitään mielipiteitä. Pakkohan se on jotain keksiä kun haluu ihmisen siltä ulos ;) Ja en oo katkera Jonille, se on hyvä tyyppi :) Ei oo mitään syytä olla katkera mistään.

  VastaaPoista
 15. Onks sul silikoonit XD Hahhah sul on tääl hyvii kommenttei

  VastaaPoista
 16. Löysin ihan sattumalta sun blogin... taidan jäädä seuraileen :) Et ehkä ollu mikään ykkössuosikki Big Brotherissa, mutta ymmärtäähän sen, että elo neljän seinän sisällä samojen naamojen kesken 24/7 ei todellakaan oo sama juttu kuin elämä ulkomaailmassa. Ja täytyy vielä todeta, että kyllä ne karmeimmat tapaukset löytyi kuitenkin siitä "vanhus"osastosta. :D

  No, mutta onnee bloggailuun ja toivottavasti postailet usein!! :)

  VastaaPoista
 17. Kyllä sitä joo hyvin eri lailla käyttäytyy ulkomaailmassa, mut eihän sitä oikein voi ymmärtää jossei sielä oo ollut :)
  Mut kiitos kovasti, koitan kyl ahkerasti saada kirjoteltua :)

  VastaaPoista
 18. saitteko asukkaat kauden kotiin mukaan :) vai mistä oot nämä saanut? oli paras kausi koskaan ja tosiaan et ehkä lemppari asukas ollut mutta kärjessä kyllä! vähän harmittaa tämä "julkkis" kausi, ehkä joskus vielä tavallinen tulee. Sulla on ihana blogi, ja mua kyllä kiinnostais bb postaukset ja ehkä jotain kulissien takana-postauksia! ellei ne ole kielletty siinä sopimuksessa :) ps. sulla on tosi ihana nauru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon saanut näitä kuvia ystäviltä :) 24/7 oli sitten talosta tulon jälkeen, mutta valitettavan vähän sitä ehti silloin seurailla. Joo ehkä mä jotain vielä voisin paljastaa, täytyypä miettiä asiaa ;)
   Ja kiitos, monen mielestä (itsenikin) mulla on vähä liian kova-ääninen nauru, mut kiitti :D <3

   Poista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/