sunnuntai 25. elokuuta 2013

Sunnuntain löpinöitä.

Hellurei.

Aika jäätävä olo, eilen tuli oltuu Lahden yöelämässä. Näin mun ihanaa ystävää Minnaa, jonka luona oltiin alkuilta. Juteltiin, juotiin skumppaa, laitettiin hiuksia ja laittauduttiin muuten iltaa varten :) Jossain vaiheessa meiän seuraan liittyi Nina, johon vasta eilen tutustuin, ihana tyttö olikin. 
Mentiin siitä Minnan luota sitten Jackalopeen eli Jaskaan. Se on kyl Lahdessa mun lemppari. Kiva semmonen pubin/yökerhon sekotus eli oli kyl mun mieleen. Tosi paljon vaa jengiä, vähän turhan ahdasta.. En oo Lahdessa kyl ihan kauheesti käyny ulkona, vaik se onki tossa ihan lähellä. Mut taas tuli todettua, et kiva paikka se on ja uudet naamat piristää aina kummasti. 
Tosin sitte jotain ärsyttävää lässytystä sai kuunnella sitte yön pikkutunneilla, mut sehän kuuluu kai asiaan..

Yhtään julkasukelposta kuvaa mulla ei jostaan kumman syystä oo yhtään. Ihan järkyttävää kamaa. Mut mukavaa oli ja se kai on pääasia :)

Tää päivä onki sujunu siskon lapsien kans leikkiessä, tosin tää 2,5 vuotias pelästy mun darrasta olemusta, mut niin pelästyin mäki ku peiliin katoin, huhhuh. Nyt ois kyl aika vähän rauhottua.

Koitan saada ens vkolla jotain järkevämpää kirjoteltua, tälleen pää jäässä ei oikeen mitään fiksuu irtoa. Ainakin mun kämpästä voisin jotain kirjotella ja laitaa kuvia. Jos jotain ideoita tulee mieleen, ni mielellään otan vastaan. :) 
Kuva väsähtäneestä Ticosta sopii siis hyvin tähän sunnuntain olotilaan :) Mukavaa alkavaa viikkoa, mul on kaikkee kivaa tiedossa, niistä sitten myöhemmin :)

Hugs, 
Jonski

20 kommenttia:

 1. päivä kanssani postaus olis kiva, eli siis kuvia sun päivästä ja vähä tekstiä että mitä teit ja niin! :)

  VastaaPoista
 2. Joo mut voisitko kirjoittaa jotain mikä kiinnostaa useampia.. eli jos voisit mitenkään tehdä postausta siitä JOUKOSTA :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä voit Joukolle sanoa, et pistää oman blogin pystyyn niin voit sitte seurata sitä :D

   Poista
  2. Ei ei ei, mä en osannu nyt ilmaista itseäni kunnolla. Mua kiinnostaa mitä teidän välillä tapahtu kun tulitte ulos talosta..niin ja mitä sä siitä ylipäätään ajattelet :) Miten usein pidätte yhteyttä, seurustelitteko jonkun aikaa? Paneksitteko vielä, ja kaikkee kaikkee joo joo :D:D

   Poista
  3. Anteeksi, tuun ihan randomina tähän heittään mutta luuletko anonyymi, että joku oikeesti haluaa avautua pienintäkin yksityiskohtaa myöten omasta yksityiselämästään koko maailmalle :D

   Poista
 3. voisit tehdä sellaisen 10 asiaa mistä pidän ja en pidä postauksen:)

  ja muute on ihan pakko kysyy että kuka oli bb talon ihanin asukas:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiitos vinkistä! :)
   Tosi vaikee sanoo ketään, kuka ois ollu ihanin.. Mut Leinasta tuli mulle alkuun läheisin ja juteltiin sen kanssa ihan hirveesti kaikesta ni se jäi mieleen <3 Mut tosiaan ihania ihmisiä sielä oli kaikki, jokainen niin eri tavalla mukavia.

   Poista
 4. Kysymyspostaus olis huippu! Ainakin lähiaikoina jos ei ihan heti :)

  VastaaPoista
 5. 15 omituista tapaa / juttua susta. Mä ja Nikokin ollaa tehty, käy kurkkaa jos et oo lukenut ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea Melli! :) Käyn lukemas teiän jutut kanssa. Oon viel niin vähän tääl ollu, etten oo kauheesti sunkaan blogia käyny lukemassa vielä.

   Poista
  2. http://melinainen.blogspot.fi/2013/03/20-faktaa-minusta.html

   Poista
 6. sul on vissiin paljon uusia tatskojakin? kenen tai keiden bb:läisten kanssa olet vähiten ollut tekemisissä talosta tultua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tohon käteen alotin sen "hihan", tarkotus ois saada toi vasen käsi aikalailla täyteen. Se on semmonen pitkäaikanen haave. :)
   Kaikkien Bb:läisten kanssa oon kirjotellu ja suurinta osaa oon nähnykin, ainoot ketä en oo talossaolon jälkeen nähny on Janita, Petteri ja Jarno. Mut haluisin kyl ne nähdä!

   Poista
 7. paraniko irina siit psykoosistaan mikä sille iski siel talossa? aika pelottavaa :D kelaa jos sä oisit menny psykoosiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en oikein tosta hommasta tiedä mitään, kun ei meille kerrottu silloin mitään ja en oo jaksoja kattonu jälkikäteen. Mut Irina on ihana ja kunnossa kyllä :)

   Poista
 8. Et taida kuitenkaa työskenellä Iitin parturi-kampaamoissa,vai olenko väärässä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa kyl oon Iitissä töissä :) Olin aiemmin Kouvolassa, mut nyt oon ihan parin sadan metrin päässä himasta töissä :)

   Poista
 9. Missä oot töissä? Ois kiva tulla asiakkaaks :)

  VastaaPoista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/