tiistai 3. syyskuuta 2013

Isoveljen uudet asukit ja ihana Osku!


Huhhuh, aikamoinen sekalainen seurakunta taloon asteli. Alkupään ihmisten jälkeen mietin, et ehken sitten seuraakaan tätä niin tiiviisti...
Se on taas seuraavat 6 viikkoa seurattava mitä tapahtuu..
Täytyy sanoo, et jännitti kauheesti ketä sinne menee ja tietenkin se, et onko sielä tuttuja.
Ensin aattelin, etten tätä lähde kommentoimaan, mut onhan tää julkkis Bb niin uutta ni pakko nyt oma mielipidekin tuoda julki.


Jo extran aikana katoin siitä sumennetusta asukasprofiilista, et "ei hitto, ton on pakko olla meiän Osku!" Ja niinhän se olikin! :)

Asukkaat


Frederik
oli jo aika arvattavissa, tosin nyt alkuun vähän hiljaisen olonen, mikä oli aika outoa. Jotenkin vähän negatiivisesti yllätti, haukotteli ja näytti jo alussa siltä, et olis mielummin kotona nukkumassa..

Asukas nro 2 eli se XL-missi jonka nimeä en muista, hmm. No julkkis on ilmeisesti jos on osallistunut erään lehden missikisaan.. Ihan räväkkä nainen varmaankin.

Jori Kopponen vaikutti tosi hauskalta tyypiltä, voi olla yllättäjä! On varmaan porukan hauskuuttaja joka ei ota itseään liian vakavasti.

Claudia Even arvasinkin menevän taloon, Iholla-sarjassa tykkäsin kyl Claudiasta, joten voi olla aika hauska tyyppi siellä.

Marianne Kallio, noh voi olla ihan kiva tyyppi mut toi "tulin julkkikseks ku äiti osti mulle silikonit" ei nyt kauheen hyvältä kuulostanut, mut näin sen sit on oltava, julkkis siis. Aika muhkeet..kiharat.

Se Seiskan toimittaja Kai Merilä, noh Matti Nykäsen siivellä tullu julkisuuteen, en osaa sanoo juuta tai jaata..

Anu Saagim, saas nähä kuin kova mimmi on, puheet ainaki lehdissä ollu niin törkeitä, et jännä seurata kyseistä daamia. Aiemmin kyl saanu semmosen kuvan, et se ei pidä suomalaisia naisia minään, katotaas mihin Anusta on ihanien suomalaisten keskellä.

Aleks eli Osku on ehdottomasti paras asukas mun mielestä! Tutustuin kunnolla Oskuun Kalajoella Juhannuksena ja on oikeesti niin mahtava ihminen sisäisesti kuin ulkoisesti. <3

Susanna Indren oli kans ihan varma taloon menijä, se on nykyään joka paikassa, et mitäs talo ois ollu ilman sitä.. Viidakon tähtösissäkään ei oikeen tullu toimeen juuri kenenkään kanssa ja halus olla omissa oloissaan, tuollakaan se eristäytyminen ei aina oikein onnistu.

Teppo Säkkinen oli kans aika arvattavissa etukäteen, ei oo kauheesti muuta muistikuvaa miehestä, ku että Seiskassa on ollu juttua siitä sen on-off parisuhteesta. Ilmeisesti siis Mister Finland. Ja ton Marianne Kallion kanssa ollu suhde monen lehden mukaan joskus, piiri pieni pyörii..

Sara Sieppi on kans ollu melkein joka ohjelmassa, niin ei sinänsä yllätä, mut en silti ois uskonu, et taloon lähtee. Varmaan aika rauhallinen ja hiljainen asukas, toivottavasti räväyttää oikein kunnolla sielä!

Andy McCoy kun tuli viimisenä, ni olin ihan varma, et Tauski tulee :D Noh Andy on ainaki cool äijä, ihan hauska ja todellakin erilainen asukas kuin kukaan ennen! Hyvä Andy.

Jännityksellä kyllä oottaa mitä kausi tuo tullessaan!


Tulikos sulle jo jostain asukkaasta lemppari näin heti alussa? :)


Mun on ehdottomasti Osku, niin sydämellinen tyyppi ku olla ja voi. Meil oli ihan törkeen hauska juhannus ja Osku piti kyl kokoajan tunnelman katossa ja niin varmasti pitää talossakin!
Näin rakkaat Leinan ja Gedin myös sielä saattamassa <3


100% tuki Oskulle. Ja hei, parturi-kampaajat pitää yhtä!


Kalajoelta viime juhannukselta, Osku on ihana! <3

Ai niin, sunnuntaina meenkin Bb talolle katsomaan ensimmäistä talk show:ta, saa nähä kuka/ketkä putoaa, vai putoaako kukaan, näist hommist ku ei aina tiiä ;)

Puss o kram,

Jonna

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo Tauski ois ollu varmast hauska tuola! Mut vielä varmaan menee jossain vaiheessa muutama asukas tonne, vois kuvitella :)

   Poista
  2. Olisi heilunut peitto ja nyrkki kun Tauskin olisivat sinne vieneet

   Poista
  3. Eiköhän... Niitä _julkkiksia_ odotellessa ... :)

   Poista
 2. Mäki haluun talolle sunnuntaina! !!

  VastaaPoista
 3. Vois sanoo että "seiskan julkkikset" bb :D no mutta on siellä muutama hyvä tyyppi minkä takii on pakko seurata :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojoo, aika seiska-painotteisia asukkaita, mut julkkiksiksi lasketaan silti näköjään :)

   Poista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/