tiistai 15. lokakuuta 2013

Finaaliviikonloppu


Viime viikonloppuna olikin Bb:n finaaliviikonloppu, joten sillo sovittiin meiän kauden tyyppien kanssa, et nähdään Helsingissä. Myös edellisten kausien asukkaita nähtiin, Nino olikin järkänny kivan saunatilan meille mis katottiin enemmän ja vähemmän finaalia.

Lauantaina menin junalla siis Helsinkiin, jossa Anne, Teija, Markus, Nino ja Jouko odottelikin :)
Mentiin Teijan luo, jossa mm. leikkasin Annen tukan ja vietettiin kivaa iltaa, pojat siinä sauno ja mimmit laittautu.




Lähtiin siitä sitte illalla Helsingin keskustaan metrolla Joukon ja Markuksen kanssa ja OIKEESTI vaan unohdettiin ostaa liput, kun tuli kauhee kiire. No tietty sitte tarkastajat pamahti paikalle ja 80 euroo sakkoa tuli per naama. Hiton kallist kyl.

Tästähän sitte tuli 7päivää lehteen juttu ja yks mun facebook-kaveri jako mun kuvan ja kirjotti kuvatekstiks "ois halvemmallakin seiskaan päässy. idiootit" ehkä tää kertoo enemmän kyseisen kaverin idioottimaisuudesta.
Ei tässä muutenka oo mihkään seiskaan itteämme tyrkytetty, et jos ton kuvan läppää ei tajua, ni kannattaa kaivaa se nyrkki sieltä perseestä.



Vietettiin iltaa Venuella, jossa nähtiin meiän tuttu Sakke tiskin takana :) Kiva ilta ja siitä sitte jatkettiin matkaa mäkkärin kautta yöpaikkoihin.


Sunnuntaina sitte heräilin siinä puolen päivän aikoihin. Eiku suihkuun ja tukkaa taas tötterölle. Ihana Teija piti meistä vieraista maailman parasta huolta ja lainas jopa mulle paitulia jossa hengailin kaiken vapaa-ajan, ku se oli niin mukava päällä :D



Leikattiin Annelle Helena Ahti-Hallberg tukka :D





Päivä 2. Jengii vähä hapottaa. takariviläisiä ainakin :D


Mentiin Ninon järkkäämään saunatilaan sitte klo 20 jälkeen ja sielä olikin meitä vanhoja talolaisia n 25 jos en ihan väärin veikkaa :)
Oli kyl kiva nähd' tyyppejä, joita ei entuudestaan tuntenu.

Tosiaan kyl sitä jännityksellä finaalia seurasi, vaikka olinkin aika varma jo etukäteen, et Nikon ja Jorin väliseks kamppailuks menee.

Mun suosikit oli Aleks, Niko ja Anne-Mari, pojathan etukäteen jo tunsinkin.

Siitä jatkettiin matkaa Tigeriin, jossa finaalin jatkot oli. Tapasin sielä tosi paljon tän kauden tyyppejä ja muita kivoja ihmisiä. Ihana ystävä Melina oli kanssa tietenkin sielä Nikoa kannustamassa.

Leina ja Aleks oli tietenki kans Tigerissa ja oli niin ihana nähdä pitkästä aikaa, kauhee ikävä ollu.





Eilen sunnuntaina Markus lähti ajelemaan Enontorpille ja pääsinkin kyydissä kotiin. Aika väsyny fiilis on ja johtuu myös siitä, et oon kipeenä; kurkku kipee, nenä tukossa ja vähän lämpöö nous, varmaan ku tuli nukuttuu huonosti ja hilluttua vähissä vaatteissa terassilla.

Mut kaikesta rahanmenosta huolimatta aivan törkeen kiva viikonloppu. Kiitos vielä kaikille osallistujille! <3



Tässä vähän fiiliksiä maanantaille:



Teen täs parin päivän sisällä vähän kosmetiikka-/ ulkonäköjutuista postausta, aiheita siihenkin saa antaa.

Ainiin tänää on tasan 3 viikkoa Summer up cruiselle, siistiä! :)


See ya!
Jonna xoxo

9 kommenttia:

  1. Oot niin asia mimmi!!!:):):) Älä välitä noista urpoista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! :) en todellakaan välitä, antaa urpojen räksyttää :D

      Poista
  2. Olis kiva kuulla miten hoidat sun ihoa. Sulla on niin hyvässä kunnossa.
    Niin ja nää postaukset missä kerrot mitä oot päivän aikana tehnyt on kivoi. Niitä lisää! Vaikka joka päivältä :D
    Oot vaan jotenkin tosi ihana ja mielenkiintoinen ihminen mun mielestä :)
    Olis kiva jos kertoisit jotain vaikka sun tulevaisuuden suunnitelmista tai menneisyydestä. Millanen nuori oot ollut jne.. Ja halukko esim äitiksi joskus? Äää.vai onko liian diippii :D Mua vaan niin kiinnostais, mutta eihän sitä välttämättä haluu kertoo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täytyy kertoo siitä ihonhoidosta kanssa sit :)
      Ja kiitos muistakin ideoista, koitan keksiä jotain kivaaa ;)
      Ja kiitos paljon <3 <3

      Poista
  3. Kiitos Jonna tästä postauksesta, olipa kiva nähdä viime kauden ihania porukoita näin kuvien välityksellä, kivaa tulevaa talvea sulle :)

    VastaaPoista
  4. ihana postaus Jonna!:) voi apua toi seiska juttu:D

    VastaaPoista
  5. Heippa! Kiva lukea sun blogia:) Mulla ei ole ikinä auennut asia miksi jotkut ihmiset jotka eivät tykkää jostain ihmisestä jaksavat mennä sitten sen sivuille esim.blogiin tms, kirjoittamaan. Itse en jaksaisi vaivautua:)
    Kenen bb-tyyppien kanssa oot tekemisissä? Ootteko Joukon kanssa vaan ystäviä? Mutta hei hyvää syksyn jatkoa ja kaikkea hyvää elämääsi!

    VastaaPoista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/