tiistai 22. lokakuuta 2013

Ulkonäköasiaa ja asian vierestä.

Mua pyydettiin tekemään postausta ihonhoidosta/ meikkauksesta tms ja nyt keskityn tällä kertaa ihon- ja hiustenhoitoon ja yleensä mitä ulkonäkö mulle merkitsee.

Hävettää näin alkuun myöntää, ettei mulla oo kauheesti mitään ihonhoitorutiineja; koskaan ollutkaan. Siinä suhteessa oon kyllä onnellisessa asemassa, että mulla ei oo koskaan ihon kanssa ollut ongelmia, ei edes teininä. Ihan muutamia kertoja on ollu yksittäisiä finnejä, ne lähinnä silloin ku on ollu stressaava elämänvaihe tai jotain jännää odotettavaa; kuten yläasteen koulukuvaus tai disco, sillon oli varma, et joku näppy tuli ja olin iha kauhuissani tietty. haha.
Otin siis kuvan saunasta suoraa tullessani, ripsienpidennys toki on HYVIN paljon suopeampi ja näyttää ees suht ihmiseltä, muuten ei ole kasvoilla kun kasvorasva.



Tässä sitten meikin kanssa (sori kuvan laatu)



Oon ollu aina todella kalpeeihonen, niiin oon ihan koukussa itseruskettaviin. Mun mielestä vaan ruskettunut iho on kauniimman näköinen itselläni, muuten en sen suuremmin ihannoi rusketusta. Jotkut oikein vaaleaihoiset on todella kauniita. Mä en yksinkertasesti vaan rusketu juuri yhtään. Pisamia vaan tulee naama täys ja jos pahasti käy ni palan. Niin epäreilua :D

Monet pitää tosi turhamaisena feikkirusketusta, mut mulle tulee itselle vaan terveemmän näkönen fiilis ku katson peilistä. Joten laitan aina etenkin ku on johonkin menoa niin sitä :)

Oon käyttäny Doven asteittain päivettävää voidetta, joka on halpa ja ihan hyvä. Haisee vaan vähän järkylle, mut oon jo tottunu.

Tilasin mainonnan uhrina tota Fake Bake ruskettavaa, mukamas joku testivoittaja, mut ei ollu mun mieleen! Noh tulipahan kokeiltua.



Hiustuotteissa oon ihastunut Miraculoksen tuotteisiin, Paul Mitchell ja Four reasons - sarjoihin.
Molemmissa on tosi kivoja tuotteita, joita mulla riittääkin kaapit pullollaan.

PM:n Super Strong- sarja on ihan mielettömän hyvä käsitellyille hiuksille, jotka mulla on. Vaalennus kuitenkin aina syö tota hiusta, niin tarvii olla todella hyvät tuotteet, että hius pysyy kuosissa.



Four reasons on todella laadukas sarja ja vieä huokeaan hintaan. Ehdottomat lempparit mulla onkin tuossa alla ja lisäksi Duster hiuspuuteri on ihan loistava. Pelastaa bad hair dayltä, kun ei oo ehtiny pesemään hiuksiaan ja tulee kiireellinen meno tai muuten kun vaan haluaa paljon rakennetta hiukseen todella vaivattomasti. Säästää myös hiusta, kun ei tarvi aina tupeerata tukkaa. Suosittelen! :)

Kannattaa käydä tykkäämässä sarjan Facebook- sivuista-->  Four reasons, joista saat tietoa uusista tuotteista, hiustenmuotoiluvinkkejä ja myös kilpailuja tuotteiden voittamiseen :)



Cristal styling mist  Tää on aivan super ja uusimpia four reasons tuotteita! Tässä yhdityy föönaussuihke sekä muotoilu- ja pohjustustuote. Käytän tätä lämpörullien alla ja lopputuloksesta tulee ihanan joustava, mutta kestävä kihara ja ne kiharat myös pysyy.
Myös lämpösuojana rautojen alle tää on ihana tuote!
Antaa ihanan kiillon kanssa.

Argan beauty serum On aivan ihana nyt kun hiukset jo kärsii kylmästä ilmasta ja sähköisyydestä. Arganöljy antaa ihanaa kiiltoa ja pehmeyttä mun pidennyshiuksille. Tätä levitetään vaan pari tippaa kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja hiukset on ihanan kiiltävät ja -tuoksuiset! Tääkin toimii rautojen alla ihanasti. Kuhan vaa muistaa, et todellakin pari tippaa riittää, ellei halua "rasvalookkia" :D



Mun muutaman vuoden vanhat Ed Hardy suoristusrauta ja fööni on mun lempparit hiusten muotoiluvälineet. Makso sillon aikoinaan jonku verran, mut on kyllä hintansa väärtit. Fööni pitää kauheeta hurinaa, mut hyvin kuivaakin.


Reckless Loven Olli Herman on aina ollu mulle semmonen "idoli".
Olli uskaltaa rohkeasti olla oma itsensä, hänen ulkonäkö kuitenkin poikkeaa valtavirrasta aika paljon ripsienpidennyksineen ja botox-huulineen.
Hänen luonteensa vaikuttaa tosi sympaattiselta ja jalat maassa- tyyppiseltä.

Uusimmassa Cosmopolitan- lehdessä oli pohtii ulkonäkööön liittyviä juttuja ja pakko lainatakin häneltä eräs teksti, joka vastaa hyvin paljon omia mielipiteitänikin

"On tehkopyhää, että esimerkiksi tyypit, joilla on tatuointeja, arvostelevat kauneuskirurgiaa. Tai miksi huulten täytttämisen voi julityaa typeräksi turhuudeksi, mutta ripsienpidennykset ovat ihan ok? Ja miten kumpikaan niistä eroaa siitä, että vaaleahiuksinen värjää tukkansas tummaksi ja tummahiuksinen vaaleaksi?
Jujuhan on näissä kaikissa sama: ihminen tekee jotain keholleen, koska hänelle tulee siitä parempi fiilis. Miksi sen pitäisi kuulua kenellekään muulle? Sehän on pelkästään mahtavaa, että on tyytyväisempi itseensä! Miksi pitäisi tuntea huonoa omaatuntoa siitä. että haluaa näyttää hyvältä?"


EI juuri enempää joku voisi ajatella kuin minä.
Ihmiset tuntuvat välillä ottavan melkein henkilökohtaisena hyökkäyksenä sen, että MINÄ tahdon tehdä jotain ulkonäköäni koskevia muutoksia.
En minäkään puutu heidän vaatetukseensa/lävistyksiinsä yms valintoihin elämässä, jotka eivät kosketa minua millään lailla.
Ja etenkin, jos he kokevat, että se tuo heille iloa/ korostaa heidän persoonaa, en voisi kuin olla tukena ja kannustaa.
Tuomitsevaisuus on vaan nykypäivän sana. Toki etenkin, kun asuu täällä pienessä tuppukylässä, ei sitä ymmärretä sitäkään vertaa. Jo pelkkä "laittautuminen" paikalliseen aiheuttaa mulkoilevia katseita, yleensä niiltä jotka eivät juuri hiusharjaa enempää laittaudu. Ja suotakoon se heille, mä vaan tykkään laittautua, eikä mua millään lailla haittaa ihmiset, jotka ei meikkaa tms. Ei todellakaan yhtään. Mä vaan satun pitämään siitä, joten näin aion jatkossakin tehdä.

Mä olen sinkkunainen, joka ei ole tilivelvollinen kenellekään ja jos tää on jollekulle ongelma, niin se on voi voi. Mielipiteitä saa ja pitää olla, mut kuitenkin tää on mun elämä ja kroppa ja jos joku ajattelee, että pilaan mun huulet ottamalla niihin botoxia ni so what? te ette niiden kanssa joudu elämään.

Ulkonäkö on loppupeleissä pieni asia elämässä ja jos jollain voi itsensä saada tyytyväisemmäksi, niin se kaikille suotakoon.

Kyllä mä sen verran hullu oon, että niitä huulitäytteitä kokeilen, tykkää siitä kukaan tai ei. Kerranhan täällä eletään!

Suvaitsevaista viikonjatkoa kaikille! <3

25 kommenttia:

  1. Moiikka! :) oot tosi kaunis ja mulla olis sulle haaste tuolla mun blogissa! :) tee, jos haluat ja jos sulla on aikaa! :) http://lotanseikkailut.blogspot.fi/

    -Lotta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, täytyy käydä katsomassa se tässä lähiaikoina :))

      Poista
  2. Itekki oon käyttänyt tota Dovea, oon tykännyt mut just tuo haju on iha järkky.:DD Ja taas oot aivan ihanan näköinen!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä ja se haju jää oikeen leijumaan pitkäks aikaa :D Mut iha hyvää se tosiaa on hintaansa nähden! kiitti vaan murunen ja samoin <3 <3

      Poista
    2. Ihanaa ! Ja noi ulkonäkö asiat on kyl totta ! Mut sanon et sul on kauniit huulet jo nyt :) Mut tee mitä tahdot :D Ja ihmiset saa olla luomuja ja mitä ikinä haluaa mutta mun mielestä tekoripset ja hiustenpidennykset on keksintöjen aatelia <3

      Poista
    3. aww muru kiitos <3 mun on vaa pakko kokeilla niit, eihän ne kestä ku sen 4-6kk et jos on kauheet ni onneks niistä pääsee eroonki! Nyt pitää pian nähdä sillee et lähtää tääl tai sielä kahestaan ulos! pus my dear <3

      Poista
  3. Ihana postaus, oot todella kaunis :) Olisi mielenkiintoista tietää missä otit silikonit? Oliko ne kipeät ja paljon maksoi?:) Olen iteki harkinnu ottavani.
    Sitten asian vierestä, en halua olla ilkeä tai mitään, mutta oletko jälkeenpäin kattonut teidän ysäribileet nauhalta ja huomannut että Jouko kipitti sammuneen Johannan viereen?:>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :)
      kyllähän ne kipeät oli, mut se on todella yksilöllistä, mun ystävällä ei esim ollu juuri kipuja ollenkaan :) hinta riippuu laittopaikasta, netissä on hyvä vertailla eri paikkoja.

      en oo itseasiassa katsonu kun yhden jakson bb:tä ja toisaalta ei kyllä kiinnostakaan katsoa, ne on ollutta ja mennyttä. :)

      Poista
  4. Oot kyllä niin ihana mimmi! Haluisin tosi paljon päästä baareilemaan sun kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha no voi kiitos <3 sittehän se on lähtävä joskus ulos! :D

      Poista
  5. Tää asia ei nyt liity varsinaisesti tähän aiheeseen, mutta tietääkseni olet kampaaja ja ajattelin että jos osaisit auttaa kyseisessä asiassa=)! Vaalensimme viikonloppuna siskon tyven blondiksi (aijemmin se oli värjätty tummaksi jottei juurikasvu erottuisi kauhean pahasti) muuten hiukset olivat blondit. Kun vaalennus oli tehty huomattiin että hiuksia oli katkeillu jonkun verran ja muutenkin ne kuivui aika paljon =S mistä toi johtuu ja mitä kannattais ekaks tehä ja millasia tuotteita käyttää! Onks sun kohalle ikinä tullu tälläsiä asiakkaita jotka on kotona käräyttäny hiukset ja tullu korjauttamaan xD?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se katkeilu varmaan johtu siitä, ettette saanu sitä väriä ihan pelkästään sinne tyveen, vaan se on menny sen vaalean päälle ni se katkes.. Tai sitte liian pitkä vaikutusaika/liian vahva vaalennusaine (noi kaupan värit voi olla aika "myrkkyä"). Eipä siinä oikein muuta voi tehdä, kun nyt vaan todella hyvin hoitaa hiuksia naamioilla yms ja ehkä käydä vähän siistityttämässä kampaajalla. Älkää vaan ainakaan värjäilkö sitä lisää. Ja märkänä ei saa semmosta hiusta harjailla, kun se vaan venyy ja voi mennä vielä pahemmaksi. Noi on tosi kurjia juttuja! :( mutta tsemppiä ja suosittelen ens kerralla menemään kampaajalle :)

      Poista
    2. Kiitti tosi paljon=) ois muuten kiva jos joskus tekisit sellasen postauksen ku vaihdat pidennykset et mitä siin tehää tms.!

      Poista
  6. sulla kun on tai ainakin bb:ssä oli sinettipidennykset ja sitten kun tea ja jonna a voitti ne hiustenpidennykset ja siinä jaksossa sanoit, että olisit myös halunnut ne koska olet kohta kalju ja et kyl kirjaimellisesti tarkottanu ni kui pitkät hiukset sul oikeesti sit on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis tarkotinkin et musta "tuntuu kaljulta" kun mun pidennykset irtos sielä talossa. Ja mun päälliosan hiukset katkes kokonaan parin sentin mittaseksi, onneks ne on nyt kasvanu ees vähän vuoden aikana :)
      Mun omat hiukset on ehkä hmm tohon kainaloon asti, eli ei kauheen pitkät, mut ei ihan lyhyetkään :)

      Poista
    2. Miks ne katkes =O? itellä nyt sinetit ja toivon ettei mulle käy sillee =(

      Poista
    3. Joo siis ei se niiden sinettien vika ollu, en tiedä oisko vedessä ollu sielä jotain et tällänen hius katkes :S Tai sitte ku ei aina oikeen pystyny harjaamaan/hoitamaan esim sillo ku meil oli ne kypärämyssyt :D

      Poista
    4. Huh! =D säikähin jo! Mut toi sun tukka on nyt tosi kivan näkönen=)

      Poista
  7. aaa okeii:) hei voiks sulle tulla juttelee jossai esim facebookis tai sellases ihan niiku tulla laittaa viestii?:) ois tosi kiva !

    VastaaPoista
  8. sulla kun lukee tuol facebookis ton viesti jutun kohalla "seuraa" ni mitä kautta viestii pystyy laittaa?:)

    VastaaPoista
  9. se lukee ilmeisesti vaan kun käy fb:ssä kännykällä, tietokoneella käydessä pitäis pystyä laittamaan :)

    VastaaPoista
  10. Osaatko sanoa voiko teippipidennykset tehä normi hiusnauhaan?=) eihän ne varmaan pysy yhtä hyvin mut joku bloggaaja oli näin tehny ni aattelin kysellä=) kannattaako teipit painetta suoristimel miedol lämmöllä et pysyy paremmin?=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis itse en kyllä tekis noin, tiedän kyl et jotku on normaalista hiusnauhasta tehny "teippihiukset". Mutta normi hiusnauhassa se nauha on paljon paksumpaa kuin teippihiuksille tarkoitetuissa on. Ja suoristusraudalla en tavallista pidennysteippiä missään nimessä raudalla kuumentaisi, sitä jopa yleensä ehdottomasti kielletään. Liima saattaa siinä tapauksessa "liimautua" hiukseen ja on todella vaikeasti poistettavissa. Sosittelen kyllä ostamaan kunno teippihiukset tai käyttämänn clipsejä :) Toki jokaisella valmistajalla voi olla erilainen ohjeistus, tämä tieto vaan minun henk.koht kokemuksesta :)

      Poista
    2. Hyvä saada jokaselta kokemuksia=)! itse olen kuitenkin sen verran kokeilunhaluinen persoona että taidan kokeilla sitä normaalia aitohiusnauhaa=) suoristimen kyllä unohdan =D

      Poista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/