tiistai 12. marraskuuta 2013

Pikkujouluilua ja shoppailuhaaveita.

Pikkujoulukausi on jo ihan täs lähellä ja aattelin koota tälläasen kollaasin, mitkä asusteet ja vaatteet on mun makuun ja sopii mun mielestä hyvin bileisiin ku hienompiin juhliinkin.
Meil oli jo duunipaikan pikkujoulut lauantaina, mutta meni ihan rauhallisissa merkeissä :)

Tässä mun tyyli pikkujouluissa:








Hopee on aina ollu mun ehdoton lemppari koruissa, en tykkää yhtään kullasta.

Mulla on varmaan joku pakkomielle hopeaan/ kylmiin sävyihin, kun hiuksissa rakastan kanssa kylmiä sävyjä, lämpimiä sävyjä en halua missään nimessä itselleni.

bjbj





Vaatteissa suosin todella usein mustaa, koska se on aina varma valinta; se sopii mihin vaan juhliin ja on tyylikkään näkönen. Siihen yhdistelemällä koruja, värikästä laukkua/huivia tms saa kivasti sitten vähän muutettua esim. pikkumustan tyyliä.

Mä rakastan noita bandeautoppeja, tommoset allaolevat hopeinen ja nahkanen ois kyllä hankintalistalla! Siis jonku harsopaidan kanssa; toimiii!

hh





Syksyssä on se ihanaa, et voi käyttää neuleita ja muutenkin kerrospukeutua. Mä tykkään noista printtipaidoista ja neuleista mis on isot napit tai jotain muuta vähän erikoisempaa.
Noi nahkafarkut on tosi kivoja, mulla ois hankintalistalla uudet ku edelliset on niin loppuunkäytetyt.


jeans 'n tops





Tollanen liehuvahelmanen jakku/ takki ois kyllä kans saatava, noi on ihania.
Nykyään on kiva, kun pipot on "muotia" ja nuoretkin uskaltaa käyttää niitä. Ei vaan mun nuoruudessa..haha ai kauhee ku mä oon vanha.
Tosin kaikilla ei tunnu olevan käytöstapoja ja raflassaki ollaa pipo päässä, se nyt ei oo kauheen fiksuu.

tops





Oon iha kauhee kenkäfriikki ja mul on ihan jättisuuret kasat etenki erilaisia korkkareita.. Oon halunnu tosi kauan Jeffrey Campbellin kenkiä, mut parinsadan euron hinta on toistaseks jarrutellu mua aika rankasti, mut vielä jonain päivänä.. ;)

Joo en tiä miks noi kengät on tollai friikisti tossa, mut ei se mitään.. haha.



shoes I love


Huh, nyt on 10 päivän duuniputkesta 7 takana ja perjantaina koittaa ihana vapaa viikonloppu! Kyllä sitä on odotettukn. Lauantaina on ainakin tarkotus lähtä Lahteen Karisma- kauppakeskukseen vähän jouluostoksille mun siskon kanssa :)

Mwah!



4 kommenttia:

  1. Heippa! Mistä/minkä merkkisiä ovat nuo revityt farkut, niiden yllä oleva harmaa neule, sekä toiseksi alimman kuvan nahkatakki ja musta jakku? :)

    VastaaPoista
  2. Mooi! :) Mä oon keränny noita tuotteita täs pitkän aikaa, ni en ihan kaikkien alkuperää muista, otin vaan kuvia semmosista tyyleistä mistä tykkään. Noi farkut oli jotku ite kustomoidut (ulkomailta), neule oli Objectin, nahkatakki on Danier-merkkinen ja musta jakku oli Topshopista :)

    VastaaPoista
  3. vau tota paitaa mikä on sun päällä!! :)) mist se on ? :>
    -anniina

    VastaaPoista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/