tiistai 21. tammikuuta 2014

Pikavisiitti Tampereelle.

Ompas tää alkuvuos menny nopeeta. Vaihdoin työpaikkaakin, ei vaan se kampaajan työ siinä vaiheessa nyt ollu sittenkään mun juttu. Kai mä oon vähän "levoton sielu", etten oikein tiedä mitä haluisin tehdä.
Mut yhden jutun mä aikalailla päätin; kesällä mä haluun muuttaa Tampereelle. Mä oon pitkään miettiny Helsingin ja Tampereen välillä, mut Treella olin viikonloppuna ja vakuutuin siitä, et mun kaupunki ois enemmän Tampere.
Helsinki on jotenkin liian iso paikka mulle ja ehkä jotenkin vähä pelottavakin yksinään.
Tampereella asuu ihan parhaita tyyppejä ja uskon, että viihtyisin sielä hyvin! :)

Toki täytyis löytää töitä sieltä, joko kampaajan, myyjän tai päiväkotityöntekijän töitä.


Junassa oli paikotellen tylsää ku nettiki pätki. Oon kasvattamassa tota mun sidecutia pois, ni se näyttää aika järkyltä täkl hetkellä.

Tosiaan lauantaina menin Tampereelle junalla ja näin sielä mun ystäviä, käytiin syömässä Fit Wokissa (nam!), katseltiin leffoja ja vietettiin muuten kivaa iltaa ihan rauhassa.

Sunnuntaina kävin sitten Koskikeskuksessa shoppailemassa, vielä oli alennusmyyntejä, mut ei tietenkä mikään aletuote houkuttanu. Löysin nilkkurit, jollaisia mä oon etsiny aika kauan Skopunktenista. En olekaan ennen heidän liikkeessä käynyt, mutta aion varmasti jatkossa käydä uudelleen.


Löysin sielt aika perus nilkkurit tällai talvea varten, mukavat jalassa ja käytännölliset muutenki.

Ku lähdin Tampereelta, menin junalla Lahteen, josta lähdin suoraan hakemaan mun pikkuveljeä ja sen tyttöystävää lentokentältä. Mä en oikeen tykkää ajaa missään lähelläkään Helsinkiä ja kyl meinas sielä muutaman kerran hermo mennä tietöiden takia. Koska se kone oli myöhässä, ni päätin mennä elämäni ekaa kertaa paljon hehkutettuun Starbucksiin. Ja anteeks vaan; hyi hitto. Otin siis ihan perus mustan kahvin, kun sitä juon aina. Jos ennen esim Abc:n automaattikahvi oli pahaa, ni tää meni aika samaan kategoriaan! Ne kaakaot yms. on varmast hyviä, mut toi oli aivan jäätävää kuraa.





Parin viikon päästä jatkuu toi käden tatuointiprojekti, ei jaksais oottaa.






























Nyt on ihan järkyttäviä ilmoja ollu, mä kun en tosta kylmästä tykkää. Mut pian se kevät sielä tulee ja uudet jutut sitä myötä! Ja ihan parasta, ku tulee kevätvaatteita jo kauppohin, täytyy alkaa tutustumaan, minkälainen se kevään muoti nyt tänä vuonna on :)

Ihania pakkaspäiviä kaikille!

16 kommenttia:

  1. Ihanaa kun jaksat taas kirjotella!! Oot ihan huippumimmi ja sulle sopii tatuoinnit tosi hyvin :) U sexy ;)

    <3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan nyt olla ahkerampi tän kirjottelun kanssa! :) Ja kiitos tosi paljon <3 :)

      Poista
  2. Kuis noi sun tatuoinnit, onks ne vaikuttanu päiväkoti hommii? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo vaikuttanu millään lailla, tosin en ole missään topissa tms töissä, niin eipä ne juuri sielä näykään :)

      Poista
  3. ihana tuo pitkähihainen paita :) tykkään sun tyylistä!

    VastaaPoista
  4. Ei liity postaukseen! mutta osaatko sanoa mitään hyviä hinta/laatu suhteeltaan sopivia shamppoita ja hoitoaineita pidennyksille=)! Onko bonacuren moisture mist hyvää esimerkiksi=)? kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi :) Bonacuren Moisture mist on ihan hyvä poishuuhdeltavan hoitoaineen lisäks. Molempia kannattaa melkein näin talvella käyttää ja etenkin jos on vaalea pidennys :) Ihan perus shampoot ja kosteuttavat hoitoaineet (ei rakennepaikkaavat) on hyviä, toki laadukkaammat (yleensä kalliimmat) on parempia hoitoteholtaan. Mut noi perus kampaamoissa myytävät tuotteet on kyl hyviä :)

      Poista
    2. kiitti kauheesti=)! varmaankii lähtee noi bonacuren kosteuttavat matkaan=D!

      Poista
  5. Korjaus äskeiseen !=D moisture kick*

    VastaaPoista
  6. ihanaa et sä muutat tänne tampereelle <3 mä oisin voinu ottaa sut vaikka töihinki. myymää nuorten aikuisten muotivaatteita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei kuule eihän mulla oo vielä työpaikkaa ni oon kyllä avoin ehdotuksille ;) vaatekauppoihin oon hakemuksia laittanukin :)

      Poista
  7. Hei ihana blogi :) ja tulee kauhee tatskakuume taas ku näitä lukee! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon :) nyt vaan sitte suunnittelemaan uusia kuvia :) tatskakuume on kyllä mullakin kokoajan päällä, on vaan niin hintavaa hommaa, ettei usein pysty :)

      Poista
  8. Moi!

    Mun kaverilla on melko lyhyt (korvien alapuolelle) oleva tukka ja se on myös melko ohut! siksi kysynki että riitääkö kaapin pohjalta löydetyt 40 kpl sinettipidennyksiä tuomaan sen tukkaan vähän lisäpitutta, näyttämättä kuitenkaan ihan hiirenhännältä?=D! jokanen osio painaa 1 g eli yhteensä 40 g hiusta! toivottavasti näät tän pian ja vastaat myös mahdollisimman pian=)! kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moiii :) Tosi vaikee nyt vastata näkemättä, kyllähän 40 sinetillä jo jotain saa aikaseksi, mut jos tosiaan on noin lyhyt tukka, ni uskon, ettei siitä kyl kauheen hyvää tule, tai siis ettei sitä pysty varmaan auki pitämään :/ Luulisin näin!

      Poista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/