keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Long time no see.

Tsau bambinos!

Oon ollu tosi hiljanen tän blogin suhteen; syystä että tää alkuvuosi on ollu hyvin rauhallinen. En oo juuri käyny missään ja oon koittanu vähä täs urheilla miten oon ehtiny/ jaksanu. Kyl mä oon kans semmonen tekosyiden keksijä ollu aina, et toista saa etsiä. "Ei ehdi, koht tulee yks ohjelma, huomenna sit, ulkona on kylmä/liukasta/kuuma/sataa" haha ain löytyy jotain! Onhan se sohva aika vetävä paikka. Mut nyt mä pyrin ees 2-3 kertaa viikossa liikkua no matter what. Tullu syksyllä sen verran tot pelastusrengasta kaiken bailaamisen myötä et nyt ois aika tehdä jotain. Katotaan ny kauan tää into kestää.

Mul on ollu tosi pitkään mystisiä mahakipuja ja niihinkin on vähän toi liikunta auttanu. Ens viikolla selviää verikokeiden tulokset jos niis näkyis mikä tätä mahaa riivaa.

Alkuvuodesta taas yks sekopäinen vainoaja alko ahdistelemaan, mut nykyäänhän facebookissa häirintä on rangaistava teko, joten otin yhteyttä nettipoliisiin. Ei muuta ku get a life. Tää jannu jauhaa jostaa bb:n asioista, joista on kulunu 1,5 vuotta, ilmeisesti aiheutin hänelle ikuiset traumat kun ei vaan pääse siitä yli :D ei voi ku nauraa!

Kävin kuukaus sitte jatkamas tätä mun käden tatuointiprojektia ja otin tommosen avaimen, tykkään siitä kyl kovasti :) Seuraava aika onkin sitte huhtikuussa ja sit otanki varmaan jalkaan tekstin.Ens viikonloppuna lähen Tampereelle, mun lempparikaupunkiin (Helsinki jaetulla sijalla) mun ystävän Netan luokse. Ja sillon aion kyllä vähän ottaa löysin rantein, ei tässä nyt kuitenka mikskään fitnessmuijiksi olla tulossa, ei sillä etten haluais, mut ei kyllä tällä itsekurilla, haha. Nyt vaan huomattavasti harvemmin ku aiemmin. Kivatsua loppuviikkoa kaikille, pusipusi <3


3 kommenttia:

 1. No hei bambina!
  Hyvä kun yrität urheilla, se vaikuttaa mieleenkin positiivisesti. Ja hyvänä motivaationahan aina toimii se, että kesäl on sit kivempi olla bikineis rannal tai kulkee mini farkkushortseis tai roiskeläpässä. ;D
  Voi että mä vihaan kaiken maailman vainoajia. Ne sais tosiaankin hankkii elämän eikä tarvi elää toisten kautta. Koska yleensä kun joku vihaa, niin se on vain kateellinen ihmiselle joka elää ja on rohkea. Sä oot upea, mielenkiintoinen ja ihmeellinen nainen, niin en kyl ihmettele jos joku haluaa olla yhteyksissä tavalla millä hyvänsä jotta sais osansa susta. Ja yleensä kun joku on ihmeellinen ihminen niin sitä yritetään tuoda alas, ei kestetä kun joku on upea. Ja ne kokeilee jos sen sais horjutettua. Mutta älä anna niitten horjuttaa.

  Ja nyt mulle iski sisustusvimma kun sun kämppä on niin cool ! :D Mutta kaikkea hyvää sulle ihana nainen! Ja tosiaankin blogaa useammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oishan se huippuu olla bikinikunnos kesällä, mut saa nähä kuin innostus kestää :D

   Ihanasti kirjotit, tosi paljon kiitoksia <3 En todellakaan anna tollasten typerysten lannistaa, päinvastoin :)

   Kaikkee ihanaa sullekin ja mä koitan nyt ryhdistäytyy tän blogin kanssa myös :) <3

   Poista
 2. Sun tatskaprojekti etenee hienosti :)

  T.Timo S

  VastaaPoista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/