sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Pikaiset kuulumiset.

Heipat!

Viime viikon viikonloppuna olin sielä Tampereella Netalla, menin jo perjantaina. Lauantaina meiän seuraan liittyi Vanessa, Petteri ja Heidi. Oli aivan huippu viikonloppu! Kokkailtiin aivan sairaan hyvää ruokaa (suuri kiitos Netalle) ja juotiin hyvää juomaa. Illalla sit käytiin vähän baarikierrosta ja päädyttiin Ilonaan, mikä on kyl ihan paras paikka. Sunnuntai menikin sitte lauantaille naureskellessa ja Siippareiden herkkuja syöden.Kyllä teki taas lievästi sanoen  tuskaa palata "arkeen". Eli siis vähän lenkkiä ja salia, huhu. Ties kyllä olleensa.

Mut edelleenki, mä vaan en oo mikää lenkkeilijä. Salil käynnistä tykkään aivan sikana, mut en todellakaa lenkeistä. Mut pakko se on yrittää. Toiset saa jotain euforisia tuntemuksia lenkkeilystä, mut mun tunne on lähinnä ...


Hahaha.

Perjantaina oli pienoinen shoppailupäivä, kävin Lahdessa. Mukaan tarttu kengät kevääksi, pipo, treenitoppi, paita ja yhet housut. 
Tilasin viime keväänä Converset, mut ne oliki mulle liian isot. Nää on nyt kokoa 36,5 ja on sopivat, eli aika reiluja nää koot näköjään.


Ostin mun ekat boyfriend- farkut, saa nähä osaanko pitää noita. Mut ei ollu hinnalla pilattu, 5 euroo Gina Tricotista. Kerranki löyty jotain oikeesti halvalla. Noit voi pitää vaik kauppareissul, ku on niin rennot ja joustavat, jossei muuta.

Olin kyl shoppailun tarpeessa, nyt onki sit 7 päivän duuniputki ens perjantaihin asti ja sit on vapaa viikonloppu! Sit jos hyvin käy, ni ens lauantaina GoExpo messuille ja muutenkin pitkästä aikaa Helsinkiin :)

Niin ja parin vkon päästä ois työhaastattelu Tampereella, kyl tätä on ootettukin!

Tää allaoleva biisi on soinu repeatilla, aivan ihana sanoma: "Mikä tekee sut onnelliseksi, tekee mut onnelliseksi"

Juju - Onnelliseksi

Heippa taas, mwah.
Jonna

2 kommenttia:

  1. Ihana Jonna! Ja tuo sun hopeinen kaulakoru on ihan unelma, onko se mistä?:3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Iina, se on ihan ebaysta ostettu joskus aikoja sitte, kiitos <3

      Poista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/