sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Chill weekend.

Nyt on kyllä ollu niin rentouttava viikonloppu, et ihan mahtavaa!

Lauantaina heräilin siinä puol kasin maissa ja lähdin juoksemaan, aivan sairaan ihana keli. Kyl täällä landella mieli lepää ku on ihania maisemia ;) 



Mun pikkubrodi muutti just uuteen asuntoon ja käytiin mun siskon kanssa ekaa kertaa sitä kattomassa. Ihana pieni, siisti kämppä.

Kävin kans vähän sovittelemas uusia kesävaatteita, pakollinen sovituskoppi-selie kuului toki asiaan. Nolo.




Oltiin mun toisen pikkuveljen kans pelaamassa frisbeegolfia ja oon kyllä ihan myyty! Aivan sairaan hauskaa oli :) ja se ratakin on ihan muutaman kilsan päässä mun kämpästä. Alku oli hankalaa, mut kyl se sit alko sujumaan..



Tää sunnuntai alko salilla tän viikon toisella jalkapäivällä ja reeni kulki kyl iha hyvin, kauhee hikoilu päällä vaikkei oo ees darra.

Kohta testiin uudet hiustenpesuaineet, jotka just tilasin. 



Nyt ruokaa naamariin ja sit siskolle kahville kattomaan niiden uutta keittiötä.

Meit on tosiaan 5 lasta yhteensä meiän perheessä ja mä niin onnellinen siitä! Tekisin mitä vaan mun rakkaiden kuten ystävienkin eteen. Love you.

Huomena meenkin yhden mun rakkaan ystävän luo mun kummipoikaa moikkaamaan sen synttäreille.


Tosiaan hyvä, et nyt oli vähän rauhallisempi viikonloppu, koska ens viikonloppuna lähden pitkästä aikaa Helsinkiin! Oon ihan täpinöissäni jo. Pitäis muutama Bb- tyyppikin samalla nähdä ja kuten meillä oli tapana heittää silloin "paardit ovat parhaat!"

Pakko linkittää tähä mun yks tän hetken suosikkibiisi, Kasmirin Vadelmavene. Siitä tulee niin hyvälle tuulelle :) Aivan törkeen hyvä!

Kasmir - Vadelmavene

Rentouttavaa sunnuntaita xoxo
Jonna

4 kommenttia:

  1. Jonna sinä olet hoikistunut ihan silmissä kun katsoo tuota valokuvaa sinusta rantakunnossa olet :) Mulla on pitkät mustat hiukset omat ilman pidennyksiä käytän tuuheuttavia hiustuotteita ja ajattelin itsekkin kokeilla tuon redken sarjan vihreää volyymisampoota. Mut sano sä mikä muotoilutuote vaahtomuovirullien ja tupeerauksen pohjalle sopisi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos, kyllä täs vielä hommaa on ;)
      Redkenin tuotteet on ihan mielettömän hyviä, hintansa arvosia :)
      Tupeerauksen pohjalle suosittelen hiuspuuteria ja rullien alle ihan joku perus kampausneste :)

      Poista
  2. Ootko käyttäny illumina värejä? Voiks niitä käyttää myöa ilman hapetetta ns. Sävytteenä? Vai onko hapete välttätön ja jos on ni käykö jonku muun merkin hapete ettei tartte olla mitään tiettyä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo muistaakseni ees kokeillu tota Illuminaa :( Niin en osaa sanoa! Mutta hapetteet käy kyllä yleensä ristiin minkä värin kanssa vaan :)

      Poista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/