sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Vähii käy ennenku loppuu.

Eli siis työt. Pari viikkoa enää jälellä. Joitain suunnitelmia on jo onneks ja mä oon vaan luottavaisin mielin, et kyl mä jotain keksin. Asioilla on tapana järjestyä :)

On kyllä menny aika taas iha sairaan nopeeta, en oo ehtiny kirjotteleenka tänne. Töitä on ollu kivasti ja vapaalla koittanu vähän taas perus treeniä ja nähdä kavereita (joita ihan liian harvoin tulee nähtyä!) :(

Viime viikolla olin tosiaan Helsingissä. Lähdin iha paniikissa ajamaan kohti Vantaata mun kaverille. Paniikissa sika, et mä pelkään ajaa sielä kehäteillä vaikkei siinä mitään pelättävää oo. Hyvin löysin perille onneks. Menin mun lapsuudenystävän luo ja sinne tuli meiän toinen ystävä ja sielä juotiin kahvit ja hetki rupateltiin ennenku lähdin sit viettämään iltaa muutaman bb- kaverin kanssa.

Tukka tötterölle ja matka alkoi..


Meit oli paikalla Anne, Petteri, Jarno ja Tomi ja tää allaoleva onkin ainoa todiste koko illasta ja hyvä niin! Meni mun osalta koko ilta ihan puihin. Mut ihana oli nähdä murusia pikästä aikaa.

Totesin vaan, et alkoholi ei vaan oo enää oikeen mun juttu, tai siis todella harvoin ja pienissä määrin ok. 


Eilen olin mun edesmenneen ystävän vanhemmilla talkoissa. Tai siis talkoot oli jo ohi, kun pääsin töistä, mutta kävin kaikkia moikkaamassa. Vaikka en jaksanut kauaa sielä olla, kun tänäänkin oli töitä, oli ihana nähdä rakkaita ja muistella M:ää <3


Tosiaan liikkunu oon aina miten oon ehtiny, sen 5-6 krt viikossa. Pitäs enemmänkin, mut ei vaan oo jaksanu. Tosiaan tää vuorotyö tuo muutenki välillä haasteita nukkumiseen, ni sillon ku saan nukkua mä sit nukun. Liikun sitte milloin ehdin, iltasalit on mun lemppareita. Nyt viime aikoina paino on jumittanu ja tiedin sen tulevan, mut tosi turhauttavaa. Nyt kyllä onkin tarkotus alottaa lähinnä pientä lihasten kasvatusta (=kiinteytystä) eli paino ei enää putoakaan. Ehkä jopa hieman nousee.

 

haha this is so me..


Jotain pientä kehitystä onneks käsissä ja jaloissa on.


Yhet mun tavotefarkutki meni hyvin jalkaan, jee! Tosin jotenka ei sitä ite nää sitä muutosta peilistä ni tuntuu oudolta, et syksyllä ei toivoakaan saada niit polvist ylöspäin ja nyt ne menee ylös ja jopa kiinni. Outoa.


Mut tosiaan pääasia täs muutokses on se, et on hyvä olo ja se kyllä on! Energiaa on ja muutenki mukavampi olo ku ei oo iha kauhee pöhötys (ja krapula) harva se viikko.

Kuitenki tätä elämää eletään itseä varten, enkä koe missään asiassa tarpeelliseks hakea hyväksyntää mun valintoihin, itsehän ne seurauksetkin kantaa, oli ne välillä sitten huonoja tai hyviä.


Nyt alkaakin olee enää kuukaus juhannukseen ja sinne ois suunnitteilla vaikka mitä, saa nähä mikä totetuu vai toteutuuko mikään, mut toivottavasti tulee suunnitelmista selkoa nyt pian!

Aurinkoista ja helteistä viikonalkua, nautitaan nyt kun tota arskaa on niin odotettukin! :)

xoxo Jonna

10 kommenttia:

 1. näytät tosi upeelta!:) saako kysyä paljonko on lähtenyt kiloja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) <3 Semmonen 13 kiloa on tippunu tässä puolen vuoden aikana, vielä muutama "kitukilo" ehkä ois tiputettavana, mut mikskään laiheliiniks ei oo tarkotuskaan tulla :)

   Poista
 2. Upeeta Jonna! <3 ei voi ku ihailla tota siun motivaatioo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että ihanaa, kiitos <3 Kyllä taas jaksaa kun saa tsemppiä! :)

   Poista
  2. Wau oot kuuma homma.mies iitistä

   Poista
 3. Lisää kuvia muodonmuutoksesta! Hyviä tuloksia oot saanut aikaan :)

  VastaaPoista
 4. Huima muutos! Olen ylpeä sinusta! Puss 😘

  VastaaPoista
 5. Hei Jonna! Kun sinä olet käynyt siellä huultentäyteläistämishoidossa
  niin mitä ne yleensä maksaa? Minä haluaisin sellaisen kaikkein pitkäkestoisimman täyteaineen......The Lookissa on pitempi kestoiset täyteaineet jossain 500 euron tietämillä että ei ne ihan ilmaisia ole...
  Jos suoraan sanotaan niin tosi kallis..

  VastaaPoista
 6. Näin yhdessä blogissa huisin hienon lettinutturan! Aattelin että osaisitko antaa mitään vinkkejä mistä kannattas alottaa? Laitan linkin ja se on tolla beatissa Nooralla :) ( vaaleat hiukset ja tatuointi selässä)

  http://beatissa.blogspot.fi/2012/07/haahumua.html?m=1

  VastaaPoista
 7. Vau! Piti tulla nyt ihan kommentoimaan kuin kivalta tuo banneri näyttää ;)

  VastaaPoista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/