sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Flowparkkailua ja karkkiöverit. Plus mielensäpahoittajat.

Tää pari viime viikkoa on menny tosi sekavissa tunnelmissa. Työt oli loppumassa, mut nyt ne jatkuukin! Oon ihan mielettömän kiitollinen ja onnellinen. Näin ne asiat vaan järjestyy.
Meen töihin 9.6, eli nyt on sitte lomaa :) ja kuin tilauksesta aurinkoki näyttäytyy ja ena vkolle luvattu kivoja ilmoja.
Perjantai mulla meni ihan siivoillessa, pyykätessä ja pyykkiä pestessä. On se sit ihanaa ku on kämppä suht siisti.
Kävin mä auton ilmastoinninkin huollattamassa ja vähän ostelemassa äitin kanssa kesäkukkia Kouvolasta :)

Ja oon syöny koko viikonlopun karkkia.. Maha on ku ilmapallo ja melkein oksennus tuli, mut ku mieli vetää enemmä ku maha ja kun niitä herkkuja on ni ei pysty lopettamaan. Mulla on oikeesti ongelma. Pakko olla oikeestaa kokonaan erossa herkuista, koska yhen ku otan en pysty lopettamaan. Eikä parista karkista tuu ku vihaseks! Mut suotakoon se minulle, olenhan ihminen mut välil pitää porsastella! Tää ei todellakaan oo mulle helppoa, vaan päivittäistä kamppailua koska mä vaan rakastan herkkuja. Entisenä pizzan suurkuluttajana luulin, et sen syömisen radikaali vähentäminen ois pahinta, mut ei! Sokeri, siitä erossa pysyminen on todella haasteellista. Mä vaan rakastan suklaata, karkkia, jäätelöä ja lakuja..

Olen toki turhamainenkin, mut ulkonäon takia mä en tätä tee. Mä haluan nähdä mihin musta on. Ehkä ei mihinkään, tai sit johonkin mitä mä tavoittelen. Ja se on urheilullinen, terve vartalo. Mä ihannoin sellaista ja sellaisen joku päivä tahtoisin omistaa.
Lauantaina sitte kävin pienellä aamulenkillä. 


Jaa mitennii tykkään mustasta?

Tänään kävinkin sitte aamusta lenkillä ennenku lähtiin mun ystävän Satun kanssa Vierumäelle Flowparkiiin.


Sporststracker kyllä sekoili, koska en mä noin montaa kilometriä menny varmaankaan, ehkä 6-7 km on lähempänä totuutta. Teki tiukkaa ja kuuma oli, mut hyvä mieli tuli!

Sit vedin aamupalat ääntä kohti ja lähtiin tosiaan Vierumäelle. Sielä on vastikään avattu Flowpark, eli siis tämmönen "aikuisten huvipuisto" (sopii kyllä lapsillekin), jossa on luontoon eli puihin ja niiden väliin tehty ratoja, joihin ensin tietty kiivetään ja sielä edetään vapaalla liu'ulla, roikkuen, huojuen yms eteenpäin. Oli kyllä aivan sairaan kivaa! Alkuun jouduttiin vaan oottamaan jonkun aikaa, kun sielä ryhmä kerralllaan opastettiin, et se on pieni miinus. Mutta turvallisuus ennenkaikkea!

Noi turvavaljaat joutu tietenkin laittaa tosi tiukalle ja voin kertoo et ikävästi tietyistä paikoista puristi välillä :D
Kuva "yläilmoista", tässä liaanien varassa mentiin noilta levyiltä toiselle.Kyl mä niin rakastan kaikkee tällästä tekemistä ja suosittelen tota kyllä kaikille! Toi ois kivaa jonkun miehenkii kanssa, eli siis vinkkinä jos haluaa viedä vauhdikkaille treffeille jonku :)

Nyt on pakko vielä avautua eräästä aiheesta. Näistä jotka kovasti mielensä pahoittaa toisten HENKILÖKOHTAISELLE sivulle laittamista salillakäymisistä tai niitä selfieitä tai belfieitä. Lähes joka pvä saa lukea tiettyjen naisten (!!) itkemistä, kuin on lähes säälittävää nämä itsestään kuvia ottavat ja jokaisen salikäymisensä raportoivat ihmiset. Nämä ovat heitä, jotka eivät itse anna someen mitään, kyttäävät ja pahoittavat kyllä mielensä toisten elämästä. Ihan vinkkinä, sielä sivuilla on sellainen "poista kavereista"-painike, jos oikein tympäsee. Toiset kirjoittaa päivittäin koirista, toiset lapsista, toiset lomareissuistaan, jotkut lisää 10 selfietä päivän aikana ja arvatkaapa mitä; kaikilla meillä on siihen oikeus!

Toisen onni kun ei ole keneltäkään pois. Some on nykyään kuin päiväkirja, minne haluaisi ehkä voivan postata jotain YSTÄVILLE, joiden uskoisi jakavan kanssaan niin ilot kuin ne huonotkin hetket. Kenenkään elämä kun ei pelkkää ruusuillatanssimista ole.

Jos ottaa toisen ilo ja onnistuminen niin pattiin, on ehkä hyvä katsoa peiliin. En mäkään heidän elämäntavastaan välttämättä pidä, mutta en sitä toitota. 
Nykyään kun on hyväksyttävämpää näköjään vaan dokata, kun että ees yrittäisi elää terveellisesti.
Kumma vaan, kun miehet ei tästä asiasta ota nokkiinsa, vaan ne naiset! Ehkäpä se kertoo taas jotain..

Joku pyys kuvaa tästä muutoksesta, niin tässä nyt yksi, ei enempää ettei herneitä tarvi taas toisten nenästään kaivaa!


Ja vielä yks selfie ihan kaikkien kiusaks!

Peace and love, Jonna


12 kommenttia:

 1. Oot kyllä huimasti muuttunu, ku vertaa noita kuvia. Täytyy nostaa hattua, sillä kuka tahansa ei tuohon pystyis! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon <3 kyllä siihen kuka vaan pystyy, kun vaan oikein kovasti haluaa ja löytää sen kipinän :)

  VastaaPoista
 3. Vaude mikä muutos! Olet kaunis :) jajoo, en ymmärrä näitä jotka aina kitisevät. Mitähän facebookiin ja instaan sit pitäis lisäillä? :D ei piä valittaa jos ei meinaa tehä asialle jotain! Eli jos joku ärsyttää facessa niin poista.. mut ei kitistään.

  Mut hyvää kesää sulle Jonna! :) - Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Nii no en tosiaan tiedä mitä varten toi sosiaalinen media sitte joidenki mielestä on, jos ei saa ihan vapaasti päättää mitä sinne postailee. Noh meitä on moneen junaan :)

   Ihanaa kesää sullekin Niina ja kiitos kommentista! :)

   Poista
 4. juu toi toisten jupina on niin tuttua.. been there.. laihutin 25kg ja juttuahan piisas " 30v akka ottelee kuvii ja ylpeiler" tottahan vitussa sain ollaki :) ainut huono puoli laihutukses oli se et alko näyttää vanhemmalle.. pyöreet kasvotku on nuoremman näköset :)mites muutto suunnitelmat on edistynny vai oletko löytänny pilkettä sieltä? tulisit vaan tampereelle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan, kyl sitä saa todella kovasta työstä olla ylpeä! Mut ehkä se eniten ärsyttää niitä, ketkä ei ite harrasta kauheesti liikuntaa tms. Joo se on kyl totta, et laihtuminen vanhentaa!! Tosin kun ei tässä nyt mikään ihan nuori oo, ni kyl se ikä alkaa näkymään muutenki :S
   Tampereelle tai Helsinkiin olen kyl muuttamassa sit kun ajankohta on sopiva ja töitä löytyy, nyt vaan ei yksinkertasesti päässy mihinkään :(

   Poista
 5. upee muutos, saat kyllä olla ylpeä! voitko tehä jossain vaiheessa postauksen tästä sun projektista ja miten oot saanu painon putoomaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 joo täytyy semmonenkin postaus tehdä tässä, kiitos vinkistä :)

   Poista
 6. Täytyy kyllä myöntää että samanlainen herkkuhiiri löytyy täältäkin. Ja kaikkein vaikeintahan on just saada pidettyä itsekontrolli niiden herkkujen suhteen. Kerro mulle, miten ihmeessä siinä onnistuu? Oot muuttunu ihan huikeesti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis sokeri on ihan mun kaikista hurjin pahe, siihen jää niin koukkuun! Mut ei sitä auta kun pitää esim 1 karkkipäivä viikossa, ni sen voimalla jaksaa viikollakin :D Toki hedelmät on parempi vaihtoehto, mut eihän se todellakaan oo sama ku esim. suklaa! :D

   Poista
 7. sitten kun vielä pääsisit tupakasta eroon, vai mitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no totta! lähinnä vaan silloin kun oon viihteellä poltan, arkena en juuri koskaan. mut eipä tarvis silloinkaan, oikeessa oot! :)

   Poista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/