lauantai 23. toukokuuta 2015

Sinkkuelämää. All fun and games?

Kuten asioissa, on sinkkuilussakin hyvät ja huonot puolensa. Oon ollu nyt sinkkuna 2,5 vuotta! Kauheeta sanoa (tai kirjoittaa) se ääneen, haha.


Juttelin tos hiljattain mun sinkun miesfrendin kanssa. Tää tyyppi on kova itse käymään ulkona ja viettää kai aika ideaalia sinkkumiehen elämää, josta ei puutu mitään; on naisia, juhlia, frendejä ja hyvä duuni. Tuli puhetta, et miks ollaan sinkkuja. Hän on kuitenki komee ja mukava kundi.
Tää frendi kerto, et semmonen hyvä tyttöystävä olis: 

- kiltti
- vastuuntuntoinen
- rauhallinen
- kaunis
- antaa omaa tilaa

Ja toihan kuulostaa tosi kivalta. Mietin, et täytänkö itse tommosia kriteereitä, en varmaankaan monen mielestä.

Uskoisin, et moni pitää mua luonteeltani aika menevänä. Ja oonha mie, tykkään juhlista ja laittautumisesta sekä ystävien kanssa hengailusta.
Kuitenki kyl mie oon aika rauhallinenki ja ehdottoman uskollinen.

Koska elän itsekseni, teen paljon duunia ni toki "tuhlailen" rahaa itseeni. Mut on mulla auto ja oma asunto (tai no vielä pankin), eli elän välillä ihan fiksustikin.

Suurin syy varmaanki sinkkuuteni on rehellisesti se, et en kovin monesta ihmisestä kiinnostu. Kyse ei oo ulkonäöstä, vaan siitä, et ihmisessä on sitä jotain.
Ja sit ne, kenestä kiinnostun ei kiinnostu musta. Haha kunnon orvanpyörä.

Rehellisesti sanottuna tän vuoden puolella on ollu ehkä yksi uusi ihminen, josta mulla on tullu semmonen tunne, et "wau, tohon haluan tutustua". Ollaan laiteltu muutamia viestejä, mut that's it kai, harmi. Ku nään tän tyypin kuvanki, jotenki vaa on semmone hyvä fiilis. Kuin mä toivon, et tää henkilö lukis tän ja ymmärtäis kenestä on kyse, mut in my dreams.

Mut miten tehdään aloite? Naisena se vaan on niin jotenki vaikeeta alkaa lähestymään ja ei sitä halua piinata ketään. Kai mä vaan toivon ihmettä, mut eihän tommone mies vois musta olla kiinnostunu.Tök. Mikä idea täs on?

Sit nää varatut tai muut piinaajat facebookissa. Heti ku lataat uuden kuvan ni alkaa kaiken maailman pervoviestii pukkaamaan. Oksettavaa. En vaa käsitä, miten se on niin vaikeeta lähtee sit siitä suhteesta jos toiset naiset niin kovasti kiinnostaa. Ja näitä on PALJON.  Makes me sick.

Pettämisestä puheenollen, sain viimeyönä tämmösen viestin:


Ja voin kertoa, et en oo hetkeen ollu niin raivoissani ku lukiessani tän. Hetken mietittyäni taisinki arvata, kuka katkera no-life muija tän on keksiny. Ja jos joku haluaa uskoa tollasta, saa hänkin mun puolesta painua hitoilleen mun elämästä. Ja aivan vapaasti saa esittämään faktoja asiasta, hyvä yritys.

Tät draamaa riittää aina ja sinkkunaisena tietenkin monet mustasukkaisuuksissaan kuvittelee sun olevan kiinnostunu heidän poikaystävistään
Kuulkaa olkaa ihan rauhassa vaan, sinkkumiehissä riittää tot päänvaivaa ihan tarpeeks, et tommosta kaksoiselämää alkaisin elämään. Saati sitten olla se toinen nainen, hell no.

Haha Jokisen Ellu sen sano/ Kumman kaa

Noh kesä tulossa, nautitaan ny siitä kaikki täysillä sinkkuna tai suhteessa. :)

Kivaa vkonlopun jatkoa,
Jonna x 

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. :) no mun mielipide, uskon et varmasti joku voi myös samaistua! kiitos :)

   Poista
 2. Totta. Tosin jotkut tarvii sen potkun persiisee että osaavat jättää huonon parisuhteen. Valitettavan usein se on miehille se toinen nainen..
  Joskus itsekin vuonna nakit ja muusi olin parisuhteessa mikä oli teini ajoilta asti ollut se ensimmäinen elämäni mies ja se suhde alkoi olemaan ns.nähty niin aloin sitten katsella muita miehiä enkä osannut erota vaan pidin sitä semmoisena varasuunnitelmana. Enkä silloin ajatellut tekeväni väärin. Mutta sitten kun tämä minun varasuunnitelmani löysinkin elämänsä naisen niin vedin kunnon pultit ja tein kaikkeni tuhotakseni sen suhteen jopa yritin olla se toinen nainen..
  Nyt kun on kasvanut ja saanut lisää järkeä niin olin ihan kamala kunnon vmäinen ämmä . Huhhuh. . Nykypäivänä en haluaisi edes kaveripiiriini noin käyttäytyvät. . Kukakin taaplaa tyylillään. Ja jotkut ei osaa kunnioittaa muita kuin omaa napaansa�� onneksi itse olen järkiintynyt☺
  Amanda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo onhan meistä jokainen varmasti tehnyt asioita, mitkä tajuaa vasta myöhemmin et ne on todella väärin. Sitä niin sokaistuu omalle käytökselleen. Mut onneks sentään tosiaan itsessään havaitsee sen ja muuttuu, toiset kun jatkaa tota linjaa koko elämänsä!
   Kyllä täs vaan on uskottava, et kyl se kiva tyyppi vielä löytyy, joka ei sit olis tommone urpo :)

   Poista
 3. Heti ku lataat uuden kuvan ni alkaa kaiken maailman pervoviestii pukkaamaan. Oksettavaa.  ⬅ anteeks mut pakko nyt vaa todeta et sitä saa mitä tilaa, ku heittää tissit tiskii kuvissa nii mitä voi odottaa?
  Ja ei, en oo mikää kateellisen katkera lauta 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha olipa yllättävää, et nainen kokee sen noin :D vaan pointti olikin se, et VARATUT miehet alkaa laittelemaan viestejä, kommentois aivan suoraan siihen kuvaan jos on jotain asiaa, eikä laittais yksityisviestiä. Jos mä koen, et mun rinnat on jee, ni miksen niitä näyttäis sit haluamallani tavalla :) Toi sun kommentti on vähän kuin, et jos naisella on minihame niin "itsehän kerjäsi" ahdistelua. Eli kuvottavaa.

   Poista
 4. Ihanaa kun oot palannu takas kirjoittelemaan! :) En tiiä muistatko mua enää ;) http://anskiize.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ei kai nyt hyvälle naiselle tarvita muita kriteereitä kuin silmät, joita jaksaa katella nukkumaan mennessä ja aamulla herätessä? Jos se liekki syttyy, siinä on kriteerit ja muut höpöhöpöt ihan turhia, kun haluaa tehdä sille toiselle semmosen olon, ettei se muuta tarvitse enää elämältään. Eikös sillon tilan antamiset ja muut synny ihan automaattisesti?

  Tai sitten mä vaan oon lukenu liikaa satuja ja uskon edelleen tämmösiin vanhan ajan lällätyksiin ja "aitoon rakkauteen" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo totta :) eiköhän jokaisella kuitenkin ole se jonkinlainen "ihanne"kumppani mielessä, mutta ei niitä sitten mieti kun sen ihanan ihmisen tapaa, jonka kanssa sit "klikkaa" :)

   Poista
 6. Oon kyllä osittain ton anon kans sitä mieltä et valitettavaa, mutta totta moni ajattelee sen juurikin niin et tissit ku on tiskis tai perse ni silloin kerätään. . Jne.. Suomalaiset on vähä körmyi noitten asioiden suhteen. "Sitä saa mitä tilaa" juurikin näin. Surullista mutta totta😑
  Kitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta, isot rinnat vaan nyt näkyy yhtälailla kuin et olis vaikka iso perse, eipä sitä oikeen saa piiloonkaan. Ja tosiaankin kyse ei nyt ollut siitä, etteikö saisi kommentoida, tästä nyt kukaan ei tajua sitä pointtia :D vaan se, että sit VARATUT laittaa inboxiin jotain pervoviestejä. Oli noita kuvia tai ei.

   Poista
  2. Juu kyllä mä ymmärsin pointin mut se vaan menee niin.. 😑 pahimmissa tapauksissa varattu mies laittelee pervoviestiä eukkosa kanssa ihan vaan vittuillakseen :( ja itse myös omistan rintavarustusta kylliksi, ni olen saanut osakseni kaiken näköst paskaa..
   Kitta

   Poista
  3. No niihän se menee. :/ hmm. Noh ei pidä loukkaantua, aina on joku joka pahoittaa mielensä, pääasia et itse on tyytyväinen :)

   Poista
  4. Totta:) no mie ku oikeen kyllästyin niihin varattuihin ukkoihin ni ei muuta ku yhteys tyttöystävää ni avot ei tarvinnu ku pariin neitoon ottaa yhteyttä ja kysellä vähä et mitäs tää sun äijä touhuaa.. aattelin eka et ne neidon hyökkää kurkkuu kiinni, mut ne ymmärski asian aika hyvin:)
   Kitta

   Poista
  5. No niimpä! Kyllä sitä itsekin haluaisi tietää, jos mies jotain tollaista puuhaisi seläntakana! Mut helposti vaan se viaton (sinkku) joutuu syyttelyn kohteeksi :S

   Poista
 7. Tsemppiä, Jonna! Oot upee Naaras ja sivusta oon seuraillu sua jo vuosia. Ei sua voi olla huomaamatta missä tahansa oletkin. Oli se sit telkussa tai Villessä! :D
  Tuskin sinkkuuteen tarvii muuta syytä kun sen yhden: kukaan ei kolahda tarpeeks. Omaa kokemusta aiheesta kertyi lähemmäs 10 vuotta. Elämä oli välillä villiä, jopa niin villiä, että välillä piti pidättäytyä totutuista harrastuksistaan muutaman viikon ajaksi ja keskittyä uusiin ja vielä vanhempiin harrastuksiin. Osittain siitäkin syystä, että pienellä kylällä se "maine" menee miespuoliseltakin suhteellisen helposti. Eipä se kyllä haittaa: koirat haukkuu ja karavaani kulkee.
  Ajan kanssa sitä kai kypsyi, kasvoi tai kehittyi ihmisenä johonkin suuntaan (taantui tai kehittyi: riippuu kai siitä keneltä kysytään?) niin, että lopulta miltei täydellisen vastakappaleen kohdattuaan halusi asettua aloilleen ja muuttaa elämänsä melko täydellisesti. Mutta pääasia on se, että hetkeäkään en kadu! En entisestä elämästä enkä nykyisestäkään!
  Joku vanha sanonta kai osaa kertoa, että "Elämä kuljettaa.". Sen se todella tekee ja se tuntuu hyvältä. Sitten vanhana taakse katsellessa osaa arvostaa kaikkien vaiheiden parhaita puolia ja sinkkuudessakin niitä on ja paljon. Ensimmäisenä tulee mieleen se täydellinen vapauden tunne ja se, miten ei ole velvollinen tekemään tiliä menemisistään ja tulemisistaan (heh: 2-mielisyys) kenellekään.
  Kyllä sinkkuna pysyminen on parasta niin kauan kun se tuntuu hyvältä. Yhteisön tai läheisten paineen takia tapaseurustelu on pahasta. Jos joskus kolahtaa kunnolla niin sitten kolahtaa.
  Parasta kesän jatkoa ja muista kirjoitella blogiinkin!

  :)

  VastaaPoista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/