perjantai 22. toukokuuta 2015

Tääl taas.

Moikka tyypit pitkäst aikaa.

Oon ollu nyt vissiin yli vuoden blogitauolla ja on kyl ollu tät kirjottamista ikävä. Kai mie oon jotenki vaa niin avoin ja kova pohdiskelee asioit, et tää kirjottaminen on mulle kuitenki aika luonnollista.Otin tossa viikko sitte osaa Miss rock-kilpailuun, jossa melkein 250 osallistujan joukosta pääsin top 10:n joukkoon. Aika huikee kokemus. Tapasin aivan sairaan upeita tyyppejä, eli voisin sanoo, et voittajaolo on sen puolesta! Aivan ihania mimmejä.
Vuoden aikana on sattunu kaikenlaista, mut nyt elämä on tulossa jonki verran muuttumaan. Töitä päiväkodissa mulla on enää jäljellä reilu viikko ja kesän aion ottaa tosi iisisti. Etsin toki töitä, mutta ensisijaisesti Helsingistä. Oon jahkaillu ihan liikaa tän muuttamisen kanssa ja nyt on semmonen "now or never"- fiilis. Pakkohan se on yrittää.
Kesäks oon muuttamassa Helsinkiin, toki olen täälä landellakin välillä. Ehkä tää tuleva kesä tuo mun elämään sen tarvittavan muutoksen, mitä oon kaivannu. Mul on jotenki tosi hyvä fiilis kaikesta tulevasta.

Tää oli nyt tämmöne pikainen "ensipostaus", viikonlopun aikana kirjotan sitten uuden kirjotuksen aiheesta sinkkuelämä. Sen vois ainaki sanoo, et kokemusta löytyy, sekä tietenki niitä mielipiteitä, mistäs muusta kun sinkkumiehistä! Ja toki noista varatuistakin.

Taas saa varautua tän blogin puolella kaikenlasiin kommentteihin, mut en mie muuta sano ku että antaa soittaa!  ;)
"Paan täysille luureihin, sen laulun jonka voima vie mut mukanaan. Moi, teille kaikille. Senkun huutelette harmi kun en kuule sanaakaan, blaa blaa blaa"

Antti Tuisku - Blaablaa


Palataan, puss
Jonna x

5 kommenttia:

  1. Moikka !.. tätä onkin ooteltu millon tulet takaisin kirjottelee : )).. kiva kun palasit : D.. Minusta on kiva lukea näitä siun höpinöitäs : ))

    VastaaPoista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/