maanantai 9. syyskuuta 2013

Huippukiva vkonloppu takana :)

Huh kyl teki tiukkaa tänää aamulla nousta ylös ku tultiin eilen mun broidin& sen tyttöystävän ja mun isosiskon kanssa yöllä Bb Talkista.. Plus toi ällö pimeä ja vesisade, hyi!

Viikonloppu meni tosi kivasti; perjantaina pääsin viiden jälkeen töistä ja illalla kävin ystävän kanssa kahvilla ja tulin jo ajoissa kotiin.

Lauantaina pidettiin kaverin kanssa leffailtaa meillä, katsottiin "Vuoden se kestää" englantilainen leffa ja oli meinaan ihan paska. :D Keskityttiinki sit enemmän kuulumisten vaihtoon, ku ei olla about 1,5 vuoteen nähty. Juotiin muutamat siiderit ja juteltiin kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta.
Kävin nukkuu tosi aikasin ja sit sunnuntaina heräsinki jo aamu kahdeksalta.. mikä on oikeesti ihan friikkiä mulle, en vapailla ikinä nouse ennen puoltapäivää ylös.

Sit odottelinki et kaupat aukee ja join siinä aamulla varmaan pari pannuu kahvia ja katoin telkusta mitä sattu tulemaan, kuten Masterchef Australiaa. Sit alko ottaa päähä ku oon niin surkee kokki. Tai siis laiska. Osaan tehdä, mut yksin tulee tosi harvoin kokkailtuu. Siin pitäs kyl skarpata. 
Ehkä toi aikanen herätys johtu siitä, et odotin jo innolla Big Brother talk show:ta, jonne Annen, Tean ja Janin kans sovittiin menevämme. 

Kauheen "kriisin" aiheutti tietty mitä laittaa päälle. Vaikkei meitä kuvattu tms, ni silti halus laittaa siistit vaatteet. :) 





























Valitsin sitte viime hetkillä aika perus mustat leggarit, mustan topin ja takiksi tommosen farkku/ nahkajakun.

Perille tullessa näin Annen, Janin ja Stefanin, ai sitä iloa ku ei olla aikoihin nähty! :)

Studiossa oli ihan järkyttävän kuuma! Hiki vaan virtas vaik oli toppi päällä. Siel on suht pienessä studiossa 160 ihmistä vieri vieressä, ni ei oo ihme.

Kain tippuminen nyt oli aika selkeetä, tosta kolmen porukasta kun on tosiaan tuntemattomin. Andy taas jakso heittää läppää, kyl sille saa nauraa ku se on niin huippu.
Sama Aleks on vetäny tosi hyvin, heittäytyy niin täysillä kaikkeen.
Aleks ja Andy on tosiaan mun ehdottomat lempparit :)

En tiedä viel, et meenkö tänä kautena uudelleen talkiin, ku täält on vähän matkaa ja maanantaina on aina melkein töitä.. 

Mut ehkä jos joku teistä ihanista lukijoista tahtois mun kanssa sinne lähtä, ni voisin lähteäkin. nyt vaan hyviä perusteluita jos mukaan tahtoo :)


 Kyl olin sekopäisen näkönen :D


Ens viikonloppua ootan jo ku kuuta nousevaa, tulee meinaan mielettömän kivaa ihanien tyyppien kanssa! Mut hauskaa viikonalkua kaikille :)


Kis kis!
Jonna

22 kommenttia:

  1. Voi mie niin mielelläni menisin tuonne talk showhon mutta rovaniemeltä on pikkusen pitkä matka! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nojoo on vähän turhan pitkä matka lähtee vaan käymään :)

      Poista
  2. Oi vitsi, ois ihan sairaan makeeta lähtee, mutta täällä saksassa kun oon niin vähän hankala :( Muuten kyllä ois runoiltava semmoset perustelut että mukaa pääsis, sen verran kauan siit oon kyllä haaveillu, tai miettiny että vois olla ihan sairaan kiva käydä tsekkaamas paikan päällä yks lähetys :)

    VastaaPoista
  3. Näytän tos toises iha perverssiltä... Muahaha! Mut oli ihanaa nähä sua, toivottavasti pääsis näkee taas pian!! Mulla ei oo enää tyylii vklp duunei ku oon siellä sopinu tekeväni enää vaan arkiviikkoa, nii on kyl aikaa sullekki jos tulet tänne seutuville/toisin päin !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me näytetää molemmat! :D Joo hei todellaki nyt pian lähtää yhes ulos, täällä tai sielä <3 :)

      Poista
  4. Voi mä haluaisin lähteä sun kanssa! ;) Laitoin sulle facessa viestin joskus viime kauden loppumisen jälkeen, oot niin ihanan oloinen tyyppi, olit mun ehoton suosikki sillon teidän kaudella :) en tiedä muistatko. En osaa kyl sanoo mitään järkevämpiä perusteluja kuin että ois tosi jees käydä paikanpäällä kattoos yks livelähetys, Andy & Aleks on kyl munkin ehdottomat suosikit tällä kaudella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo taidan mä muistaa :)) Täytyy tossa myöhemmin palata asiaan, kun tiedän milloin itse oon sinne talolle menossa :)
      Andy ja Aleks on tosiaan ihan suosikkeja :) <3

      Poista
  5. Voi vitsi ois kyllä siisti päästä kattoon tonne paikanpäälle, oon kerran ollu jossaan kokkiohjelma (:D?) nauhotuksissa ja se oli kivaa, bbtä ois jänään päästä kattoo paikanpäälle ihan! eikä ois tampereelta kovin pitkä matkakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mäpäs pidän sutkin mielessä, tosiaan en tiedä vielä, koska oon menossa, mut varmasti mahdut sitten mukaan :)

      Poista
  6. Joukohan oli kans mestoilla.. ettekö jutellu mitään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Jouko keksi eilen ilmeisesti vasta et tuli sinne, ne vaan tuli just ennen sitä lähetystä ja suoraan lähtiin siitä sitte pois. Ehdittiin kyl muutama sana vaihtaa. :) Myös Terhi ja Janica aiemmilta kausilta oli sielä.

      Poista
  7. no mielelläni lähtisin:)

    VastaaPoista
  8. Ois kyllä ihan huippua päästä tonne paikan päälle kattomaan :) Oon seurannu joka vuosi bb:tä ahkerasti ja joka vuos on ollu pakko ostaa bb 24/7 :D

    VastaaPoista
  9. Näytette niin näteiltä ♡♥

    VastaaPoista
  10. Eikä, oot vaa niin kaunis!! Noi sun hiukset ja toi takki ja kaikki... Ääh :) Talk Shows on varmaa iha huippu meininki, olis mahtavaa päästä joskus kattoo ite paikan päälle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja samoin! <3 Täytyy sullekin ilmotella jos/kun oon sinne menossa jos oisit vielä lähdössä :)

      Poista
  11. Voi miten kauniita ootte.♥ ois kyllä tosi mahtava päästä suoraan talk showhun pitää joskus lähteä ja ois muutenkin kiva nähdä sinua :) T. Satu

    VastaaPoista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/