lauantai 21. syyskuuta 2013

Vähän kuulumisia :)

Moiii pitkästä aikaa!

Oon nyt ollu jonku verran duunissa ja muutenki vähän saamaton ni en oo vähään aikaan saanu kirjoteltua tänne..

Viime viikon lauantaina lähdin meidän Bb-kauden Jarnolle Keravalle, jossa asustelee myös Jarnon avovaimo :)
Markus tuli kans Joensuusta siskonsa kanssa autolla ja ne ihanat nappas mut tästä matkan varrelta kyytiin. Alettiin siinä jo hyvissä ajoin päivällä ns "ottamaan kuppia" ja se koitukin mun kohtaloksi, haha :D


Keravalla meidän seuraan liitty myös Petteri ja siinä ilta vaihdettiin kuulumisia ja nautittiin hieman virvokkeita. Oli kiva jutella ekaa kertaa kunnolla ilman kameroita, semmosistakin asioista joita ei talossa oikeen viittiny puhua.
Tosiaan Jarnoa ja Petteriä olin nähny viimeks viime vuoden marraskuussa meiän finaalibileissä, kauhee ikävä oli ollukin!

Lähtiin siitä sitten Keravalle johku paikalliseen, missä vetästiin kunnon karaoket menemään. Mä ja Markus oltiin vissiin vuorotellen mikissä :D
Noh siinä sitte mulla loppu kunto kesken (kai sitte harjotuksen puutetta?) ja olin nukkumassa ja ennen klo 24, aika säälittävää. :D mut superkivaa oli!



Paitsi, et joku kusipää varasti mun takin! Mun lempparitakki ja vielä mun ite "tuunaama", ei voi sanoo ku et perkele! Semmosen ku joku näkee jonku päällä ni voin kertoo, ettei hyvä heilu. Kaikenlaisii paskiaisia sitä liikkeellä sit oli. 

Sunnuntaina kateltiin sitten darrasina tilattiin pizzat ja tsiigattiin Pain&Gain -leffa ja oli aivan törkeen hyvä, suosittelen! :)

Uusia ostoksia

Mulla oli joskus skidinä maiharit ja niiden aika kun oli ohi, olin satavarma, etten niit kammotuksia enää jalkaani pistä.. Mut kas kummaa, niitä ku aikansa katteli ja "sulatteli" ni tuli pakkomielle saada itekin! Etin täydellisii maihareita ihan törkeen kauan ja löysinki mun makuun iha täydelliset Jenkeistä! Vähän rokahtavat ja naisellisetkin :)


Tilasin samalla myös itelleni pipon ja siitä kans tykkään tosi paljon, tukkaa kun ei vapaalla oikein aina jaksa laittaa, mut onneks pipoa saa pitää nykyään lähes missä vaan ja näyttää jopa ihan hyvältä :)


Suunniteltii frendien kans vähän, et jos lähtis Summer Up cruiselle marraskuussa, siel ois ihan huippuesiintyjii :)

Tiistaina olin mun siskolla yötä ja katsottiin vihdoin 21 tapaa pilata avioliitto, oli kyl ihan hauska leffa :) 
Näin myös ekaa kertaa niiden ihanat pikkuset kissanpennut! Ne oli maailman sulosimpia. Kokoajan ne halus olla sylissä tai sit ne nukku melkein päällekäin :)



13 kommenttia:

  1. Meki puhuttii kaverin kanssa tosta summer cruisesta:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luit mun ajatukset, just piti sulta kysyy lähetkö/lähettekö! Joten mennäään! Mulle ihan sama kumpi päivä :) <3

      Poista
  2. Ihana toi viimeinen kuva!

    VastaaPoista
  3. Mistä kohtaa toi pipo sun mielestä sopii sulle yök

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja missä kohtaa mä oon sanonu et se sopii mulle? Sanoin vaan, että tykkään pitää sitä. Mua kun ei niin kiinnosta, et mitähän joku ihminen aattelee ku laitan tän päähäni?

      Poista
  4. lueskelin näit siun juttui ja bb:n aikaan miulle jäi vähä negatiiviin kuva siust, ni nää siun postaukset kyl antaa positiivisempaa kuvaa siust.
    kirjottelit aikasemmin mahdollisest muutosta, oon itekki pikkuruisesta tuppu kylästä lähtösin josta muutin eka lahteen, se kävi nopeasti pieneksi ja alko tuntemaan kaikki naamat samalla tapaa kuin pikku kylässä.. muutin hesaan ja se ehkä oli vähän liian hektistä touhuu miulle ja lopuks tampere ja rakastuin :) siis kokemuksella voin sanoo et eiku tampereelle se on ihan mahtava mesta<3
    mieku oon tatuoitu joka puolelt, ni ois juttu ehotus.. voisit kertoo siun leimoist ?!? ku miul on aina joku syy/ tarina/ muisto tatskojen takana tai sanoma.. ja ois kiva ku oot paljon silloi bb.n aikana puhunu siitä että hyvä ettet päässy sinne aikasemmin, että et ollu valmis (tai varmaan tiiät mitä tarkoitan..oon paska selittää/ kirjottaa asioita) ni joku postaus siint et miten oot ite nähny tai mitkä jutut sinuu on kasvattannu ihmiseen siin 4vuodessa ku oot hakennu sinne?!? ihan ois mielenkiintosta lukee semmoi postaus kun (ku kirjotin tossa alussa) tää siun blogi on antannu siust positiivisemman kuvan, tämmöselle ihmiselle jolla oli negatiiviin kuva siust ni ois varmast aika valaseva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiitos viestistä, just tälläset kommentit on kaikista parhaita :)
      Joo kyl mulla on kovasti toi muutto pyöriny mielessä, sitä just Helsingissä vähän pelkään, et onko se sit kumminki liian iso paikka mulle, kun pienestä kylästä oon.. Tampere on kyl aivan ihana kaupunki! :)

      Meenkin ens viikolla taas neulan alle, ni voisin sen jälkeen vaikka tehdä postausta mun leimoista :)

      Kiitos juttuaiheesta, täytyy sellanen tarina itestäni joskus kirjottaa :)

      Poista
  5. Tää sun blogin on iha mielettömän ihana <3 Seuraatki miua instassa :) Voisiksiä liittyä miun blogin lukijaks ja muuteki käyä kommentoimassa yms? Olis ihan SUPERHYPERmahtavaa :-) http://freedom-johanna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Oi kiitti muru! <3 Täytyy joo käydä liittymässä lukijaksi sun blogiin :)

    VastaaPoista
  7. Mistä toi pipo on? IHANA!

    VastaaPoista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/