keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Himoshoppaajan päivä.

Taas tuli kotiin pari pakettia uutta kivaa tän ankeen syksyn piristykseks.

Mulla on ollu pitkään hakusessa juhla/bilelaukku, joka on pieni, muttei liian pieni ja siisti, muttei liian huomiotaherättävä.

Katselin pitkään Handbag Superstoren nettikauppaa ja mietinki aika kauan, kun sielä on niin paljon valinnanvaraa. Vähän jopa liikaa, kun tekee mieli tilata kaikkea, haha. Olen ennenkin tilannut sieltä ja todella hyviä kokemuksia on ollut. Handbag Superstore on tosi monipuolinen, edustettuna olevia merkkejä löytyy mm. Tiger of Sweden, Guess, Ted Baker London, Friis& Company ja Ugg Australia. Tuotteita löytyy laidasta laitaan; laukkuja, kenkiä, ihania asusteita ja kännykkäkuoria. Myös miehille löytyy tuotteita, kannattaa käydä kurkkimassa (vink vink isänpäivä lähestyy).

Oon tykästyny Guessin laukkuihin, joten semmoseen päädyin nytkin. Tätä voi pitää ns. clutchina ilman olkahihnaa tai hihnan kanssa, eli siis monikäyttöinen on :)
Sunnuntaina tein tilauksen ja jo tiistaina tuli tekstari, että laukku on postissa. Eli todella nopeaa toimintaa. :) Olen kyllä aina ollut todella tyytyväinen hyvään asiakaspalveluun ja erittäin nopeaan toimitukseen. Nettikauppaan pääset tuosta -> Handbag Superstore

Eilen juuri alkoi kampanja (syksyn laukkupäivien lisäksi), että KAIKKIIN tilauksiin toimitus veloituksetta :) Nyt siis kannattaa tilata se unelmalaukku/ -lompakko tai UGG- kengtä edullisesti.


Sisällä on tuollainen hauska vähän retrokuosi.


Tilasin jeans.fi : stä topin sekä mekon, jotka on aivan ihania! 

Tää alla oleva musta mekko on uus lemppari! Ihana napakka materiaali ja noi niitit olkapäissä tekee tosta niin kivan etenkin näin pikkujoulujen aikaan! Sopii niin korkkareiden ku matalien kiilakorkojenkin kanssa.

Ensimmäisiä nettivaatekauppoja mistä oon ikinä tilannu on jeans.fi, kannattaa myös tykätä heidän facebookin sivuista, jossa on tietoa esimerkiksi uusista saapuneista tuotteista.
Jeans.fi: ssä on kaikkea mitä kuvitella saattaa näin naisena haluta; on housuja, hameita, toppeja, mekkoja, koruja, kenkiä niin arkeen ku juhlaankin :) Toimitus on supernopeaa, asiakaspalvelu erinomaista ja tuotteiden laatuun en ole joutunut koskaan pettymään!

Savonlinnasta heiltä löytyy myös myymälä, joten lähistöllä asuvien kannattaa poiketa myös sielä!

Ja hei, yli 10 euron tilauksiin ilmainen toimitus! Eli siis kipin kapin jeans.fi

Laukku, mekko ja kengät sopii ihan kivasti yhteen :) Mulla ei oo kauheesti ollu noille niittikorkkareille käyttöä, mut nyt on! Taidan ehkä laittaa tän kokonaisuuden laivalle.





Toi mekon selkäosa on ihana, ku se on noin matala! Ja noi niitit olkapäissä, love it!































Tilasin tosiaan myös topin, jossa ihastuin oranssiin väriin, mun mielestä se väri sopii mulle hyvin.

Toi topin väri on luonnossa oikeen kirkkaan neon-oranssi, kuva vähän vääristää.































Viikonloppuna mun ystävä Melina oli meillä yötä ja lähtiin Kouvolan Amarilloon katsomaan Tuomas Kauhasta.
Liikaa viiniä ja väsymys päällä, ni loppu on historiaa.. Muunmuassa mun puhelin hävis, mut joku IHANA rehellinen ihminen vei sen narikkaan. Kiitos sille. <3 Hävitin myös mun aurinkopuuterin, sudin, korviksen ja ties mitä. Kyl mä vaan osaan.



Lauantaina semisti väsytti..


Oon ollu nyt jotenki superväsyny ku tää syksy on niin ankee, mut koitan nyt vaan nukkua kunnolla ja olla positiivisella mielellä.  Ihan sikana tekee mieli suklaata kokoajan syksyllä, onks kellää muulla sama? Tai muutenki jotain epäterveellistä ku on näin pimeetä ja muutenki.
Joulun jälkee voiski sit alkaa "pienelle" paastolle tai vastaavalle :D
No mutta, ens maanantaina kutsuu mua ja Melinaa Summer up cruise, mitähän siitäkin seuraa!? 

Puss!

14 kommenttia:

  1. Niin ihana Jonna! Toi laukku on ku tehty sulle.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana olet itse! Toi laukku on kyl niin mun näkönen :)

      Poista
  2. Sexy!! :) Tee joskus videopostauksii.

    Minkä pituinen sä muuten olet?

    VastaaPoista
  3. hhaha no kiitti ;D Mä oon 165 cm pitkä :)

    joo mä mietinki tota videopostausta, pitää perehtyy siihe et jos vaikka osaisin joskus tehdä :D

    VastaaPoista
  4. Ihana jonna. Nuo vaatteet sopii sulle ja toi laukku. Ois kiva joskus lähtee sun kaa bilettää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oii kiitos! :) ainahan sitä bilettämään pitää lähteä ni eiku menoks. mun kanssa on vaan vähän hurjaa välillä ku sit ku mennää eikä vaan meinata, haha ;D

      Poista
  5. Jonna, oot niin kaunis ja aivan upee asukokonaisuus :)

    VastaaPoista
  6. ihanat noi vaatteet!:3 ja hei sori ku tulin sanoo tänne mut laitoin siulle eile ja tänää facebookis viestii ja näit ne mut et vastannu:/

    VastaaPoista
  7. Oih, ihana guess! <3 Ja mekko on upea, niinkun kantajakin. :)
    http://sscats.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. oot ihan sairaan nätti ja mun idoli oikeesti !! olit parhain ja kauneinn ja ihanin bb'ssä !!:)) äänestin sua aina ja sun olis pitäny voittaa :(

    VastaaPoista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/