keskiviikko 20. marraskuuta 2013

What doesn't kill you..

..makes you stronger.

Ei oo jotenka ollu vähään aikaan kauheesti inspiraatiota kirjottaa; huomaa selkeesti et jotenki käy aivotki iha offlinella tälleen syksyllä. Sen et duunii pääsee ja sielt pois ni tuntuu jo ylivoimaselta suoritukselta välil ku haluis vaa nukkua. Haha.
Mä oon niin kesäihminen ja rakastan lämpöö ja valoa. Syksysin sitä jotenka ei juuri mikään huvita.
Inhottaa, ku en oo urheillukaan, oon vaa ollu niin laiska. Mut kyl tää tästä!

Tää kulunu vuosi on ollu mulle aika erikoinen, jollain tapaa myös suht rankka. Ehkä senki takia on jotenki ollu  erityisen väsyny täs alkusyksystä, niin paljo kaikkee tapahtunu.

Talosta tuleminen vuosi sitten oli oikeesti aika shokki, ei sitä tajunnu kuin paljon paskaa niskaan tulee. 
Alkuun olin siitä aika järkyttynykin jollain tasolla, koska etenki sillon olin tosi herkkä ja otin ne itteeni.
Siis lähinnä vaan ihmettelin kuin julmia ihmiset on mua ja meitä muita talolaisia kohtaan, vaikkei todellisuudessa tunne meitä yhtään.
Mut nyt sen ymmärrän, et se "kuuluu asiaan". Olin myös tosi epävarma joissain asioissa, mut onneks sekin puoli mussa on vahvistunu.

Nyt voinkin toisaalta olla enemmän kuin kiitollinen siitä kurasta, mitä niskaan on satanu, koska oon nyt vahvempi ku ikinä. 
Enää mua ei vaan kiinnosta. Tottakai mietin huonoo palautetta saadessani, et onko se totta ja voisinko sitä puolta itsessäni kehittää johku suuntaan.
Läheisiltäkin saan toki kritiikkiä (ja annan sitä myös itse, välillä vähän liikaakin) ja heidän mielipiteistä mä toki välitän, mut loppupeleissä mä en itseäni muuta muiden takia, take it or leave it.


En voi kun kannustaa muitakin olemaan just sellaisia kun ootte, eikä kannata välittää toisten mielipiteistä, kaikkia kun et ikinä voi miellyttää.

Onneks olo on nyt oikeesti hyvä ja tää vuosi on kyllä antanu niin paljon hyvää mulle, etten voi sanoinkuvata. Ihania uusia ihmisiä ja kokemuksia oon saanu, joista en mitään enkä ketään antaisi pois!


Ja onhan sitä vähän muutakin asiaa.


Ostin uudet "nörttilasit" ku edelliset oon tapani mukaan hävittäny.


Joulu on sit taas niin mun lemppariaikaa, et sitä ootellessa jaksaa tän pimeän syksynki.
Siihen toki liittyy kynttilöiden poltto, jota harrastanki ympäri vuoden kyl.

Ostin vihdoin ruokapöydän itelleni, 2 vuottahan vaan oon ilman sitä ollu.
Askosta sen hain. En tosin ostanu vielä tuoleja siihen, kun en osannu vielä päättää mimmoset haluun.
Saa nähä koska se korkataan, koska oon niin tottunu syömään telkkarii katellessa, et enhän mä pöydän ääressä osaa enää ollakaan. Paha tapa, mut koitan nyt korjata asian.

Käytiin viime lauantaina mun siskon kanssa Lahdessa, jossa oli Pentikin myymälä, sielä oli vaikka mitä ihanaa. Mä rakastan kaikkee kimaltavaa sisustuksessakin ja sielä sitä olikin.

Allaolevat kuvat siis Pentik.








Ens viikolla menenkin sitte ottamaan ne huulet ja siitä tuleekin  sitte isompi postaus.
Jännittää ja tulen joo todennäkösesti monen mielestä näyttämään kauheelta, mut so what. Ei luulis SUA napostelevan, miehän niiden kanssa elän.
Tiedän jo, kuinka siitä moni vetäsee porot nokkaan, mut ihan vapaasti.
Kerranhan tääl eletää ja kaikkee täytyy kokeilla.

So long! xox

16 kommenttia:

  1. Ei voi kun ihailla sun vahvuutta! Ei olis jokaisesta siihen, mitä sä varmasti oot joutunut bb:n jälkeen kestämään. Varmasti on tullut paljon positiivisiakin juttuja, mutta varmasti just sitä negatiivista paskaakin on lennellyt ihan huolella. Olit mun suosikkityyppejäni jo talossa ja talosta lähtemisen jälkeenkin ei voi kun vaan nostaa sulle hattua! :) Go girl! :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos ihana <3 Ei tässä nyt mikään sen kummosempi ihminen todellakaan ole, mutta vahvempi ainaki ku ennen :)

    VastaaPoista
  3. Arvaa mitä neiti, susta opin ettei kannata tuomita ihmistä ennen kun tapaa! Kuten sullekkin tunnustin sillon kun tavattiin että mua jännitti nähdä sut koska mää suorastaan vihasin sua sillon syksyllä, niin kyllä kannatti tutustua. oon hiffannu että ethän sääkään mua sillon tuntenut ja voinut kuvitella mitä mää ajattelen kaikesta.. Noh, oon onnellinen että ollaan tutustuttu ja koen että meistä on tullu ihan hyviä ystäviä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tunne oli kyllä molemminpuolinen, en ois ikinä uskonu et haluun nähdä sua tai saati jutella :D Mutta me ollaaki kaks tällästä kuitenki aika samanlaista hömppää. On tosi ihanaa, että tutustuttiin ja toivottavasti pian taas nähdäää! <3

      Poista
    2. Hahaa no mut ihan ymmärrettävistä syistä kumpikin :''D Ja rohkeempaa on kuitenkin olla rehellinen ja tunnustaa suoraan ja silti uskaltaa ottaa ite selvää! Kyllä mullekki sillon jotkut sano että miks sää edes haluat siihen jonnaan tutustua mut sitte mietin että pyh,haluan tehdä omat johtopäätökseni itse! Näillä mennää mitä on, HULLUJAHAN me kumpiki ollaan hahahahaha

      Poista
  4. Tuo sun asenne on mahtava, pidä siitä kiinni! Syksy on itelle aina sitä aikaa et kaikki masentaa ja blogin puolella kaikki paska osuu muhun ku kova paistinpannu nii tää oli ihana lukee! Ja niistä sun huulista varmasti tulee iha mahtavat! En malta oottaa ku otat ne.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Iina ku sie aina jaksat olla niin positiivinen <3 Haha tuun pussailee sua mun megahuulilla ku saan ne :DD

      Poista
    2. Uh yeah babe, tuu tänne sieltä!XD

      Poista
  5. Mistä toi musta "trust no bitch" paita on ostettu??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Frightmare merkkinen, netistä sillon tilasin, mut täst on jo aikaa :)

      Poista
  6. joo toi paita on sika hieno!!! ja kirjotuski hyvä ;) juu en kans ymmärrä miks muut ihmiset ottaa ressii toisten ulkonäkö satsauksista,eipä tosiaa kuulu ku sulle itellee :) mukavaa syksyä <3 ku saatais aikaseks joskus törmättyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näimpä :) Ihanaa syksyä sullekin <3 Ja kyllähän myö varmasti joskus törmätään :))

      Poista
  7. Oot niin huippu mimmi!!!! Kun katoin sua BBssä huomasin et ollaan aika samanlaisia ja ois upeeta tutustua suhun :) Mä tosin asun Turussa niin välimatkaa on :( Höh!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon <3 No ainahan sitä tutustua voi vaik netin välityksellä :) Mä tuunkin itsenäisyyspäivänä tutustumaan Turun yöelämään mun siskon kanssa :)

      Poista
    2. TULETKO?!!??! Me nähään sillon sitte eikös vaan??:D

      Poista
    3. No tuuuun! :) Eiköhän myö ehditä näkyillä, palataan viel myöhemmin asiaan :))

      Poista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/