sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

GoExpo

Naistenpäivä sujuikin urheilun (seuraamisen) parissa. Oltiin mun ystävän Satun kanssa Helsingissä GoExpo- messuilla, jossa oli erilaisia urheilulajeja ja näytteilleasettajia mm. pyöräily, ratsastus, kalastus ja meitä sinne houkutti Fitness.

Fitness- osasto oli suhteellisen pieni, mikä harmitti hieman ja oli myös tosi tukossa, kun lava oli semmoisessa "nurkassa", jonne näkyvyys oli todella huono ainakin näin 165 senttisenä.
Lavalla tapahtu melkein kokoajan jotain ja lavan edessä olevia myyntikojuja ei oikein päässyt silloin kunnolla katsomaan.
Lavan edessäolijat näki kyllä hyvin mitä lavalla tapahtui, mutta esim. naisten vapaaohjelmia (?), jotka tapahtui pääasiassa lattiatasossa, ei ollu mitään mahdollisuutta nähdä jollei lavan lähistöllä ollut. 
Hevososastolla kun käytiin, sielä oli todella hyvät katsomot ja tilat muutenkin, no ehkä ensi vuonna (toivottavasti) tämä asia muuttuu ja fitness- osasto laajenee.

Hienot messut oli kyllä muuten, paljon porukkaa ja näytteilleasettajia. Ihania värejä vaatteissa ja paljon "blingiä", mistä mä tykkään, esim Daddy's girlillä.
Kauhee himo vaan iski saada uusia vaatteita niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin.Otinhan mä jopa 2 kuvaa sieltä messuilta, tässä ne oleellisimmat mitkä mua kiinnosti... Herkkua siis suulle ja silmälle, haha.

Messujen jälkeen käytiin syömässä ja moikkaamassa meidän yhteistä ystävää. Muutaman viikon päästä nähdäänkin sitten pidemmän kaavan mukaan ja siitä tapahtumasta otan kyllä varmasti enemmän kuvia..

Aivan upee ilma ollu tänään, kävin tos lenkillä ja kyl siel on ihanaa ku ei oo kylmä ja tiet on ihan sulia, kyllä se kevät tulee! I love it. 

Upeeta tulevaa viikkoa kaikille.

See you, 
Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

http://piecesofjonna.blogspot.fi/