sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Urheilun täyteinen viikko/ Shooto Chicago Collision

Moii.

Tää viikko on tosiaan menny aika pitkälti urheilun merkeissä, oon lenkkeilly, käyny salilla, shoppaillu urheiluvaatteita ja eilen oltiin tyttöjen kanssa kattomassa urheilua (plus vähä drinksuteltiin kans..)

Täs mun toiset uudet urheiluhousut:Koska oon aina rakastanu laittautumista ja uusien vaatteiden shoppailu on vaan mulle semmonen mielihyvän tuottaja, ni nyt oon päättäny panostaa hiukan myös urheiluvaatteisiin, ku nyt on jonkinmoinen motivaatio ja innostus urheiluun löytyny. Kyl mä vaan saan enemmän intoa lähteä salille, kun on iha ok vaatteet, eikä mitkään kulahtaneet vanhat rievut. En tosin toisten vaatetukseen kiinnitä huomioo, enkä toivo sitä huomiota sielä salilla saavani, omaks iloks vaan on kiva hankkia uusia vaatteita. Salilkengät mul on ihan kauheet kulahtaneet ja uudet onki hankintalistalla, ne vaan maksaa hunajaa, mut pakko saada.
Eilen tosiaan oltiin Lahden Sibeliustalolla katsomassa vapaaottelua Shooto Chicago Collision 11 cage- tapahtumassa. Oon ollu ko. tapahtumassa aiemminki, mut nyt oteltiin ekan kerran häkissä, se toi kyllä näyttävyyttä ja semmosta suuren maailman meininkiä mun mielestä. Jonkin verran otteluita kateltiin sielä katsomossa ja osa siinä aulassa screeneiltä, missä oli anniskelualue. Sielä näky kans tuttuja naamoja 


Cheekin veli Jere Tiihonen otteli sielä kanssa, joten Jare oli paikalla kannustamassa.

Nähtiin yks naistenkin matsi ja oli sekin aikamoist menoo. Kyl toi vapari on hieno laji ja suosittelen ehdottomasti kaikille, et käy edes kerran katsomassa miten upeeta urhelua sekin on. Älyttömän suuri hatunnosto kaikille, jotka sitä harrastaa. Suomessa on älyttömän kovia ottelijoita!

Tosi huonolaatusia noi kännykällä otetut kuvat :< Mut vähän näkee millasta siel oli.


Tosiaan nyt kun ei oo moneen kuukauteen juonu, tuli ihan hipraklaan jo muutamasta siideristä, haha. Mut ei ollu oloja tönään, ku en montaa juonukaan. Nyt taas sama meno jatkuu ja jos sitä ois taas hetken juomatta. Kun onha se iha älytöntä, et viikolla koitat elää terveellisesti ja sit romutat kaiken viikonloppuna.. Toki aina sillon tällöin, mut ei ihan joka viikko ;) ja kesä onkin sit asia erikseen :D

Nyt eiku aurinkoisen sunnuntain viettoon. Illalla tulee mun yks lempparisarja, Kosto! Iha sairaan jännä sarja.
Ihanaa tulevaa viikkoa puput.

2 kommenttia:

  1. Kiitos seurasta :) Ensikerralla taas ehdottomasti katsomaan kun ottelut Lahdessa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi <3 Todellakin mennään uudestaan! :)

    VastaaPoista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/