tiistai 29. huhtikuuta 2014

DIY - or not.

Heipat!

Oon pitkään etsiny (lähes) täydellistä sohvapöytää ja vihdoin sen löysin! Edellinen oli jo kulahtanu ja halusin enemmän neliön mallisen pöydän. Oon vaan rakastunu tohon korkeakiiltoon ja tietty valkoiseen, niin semmoinen oli etsinnässä.

Hein sen tos pari päivää sitte ja ku en vihjailuista huolimatta saanu sitä ketään kasaamaan, niin meni hermot eilen tos vähä ennen puoltayötä ja revin paketit auki ja aloin hommiin. Okei ei toi oo vaikee homma, mut luin vääräs järjetykses ohjeet ja muiden säätöjen kautta meinasin heittää koko kirotun pöydän toho takapihan ojaan.. Sormenki sain auki jq loppupelis koko pöytä oli ihan veressä, mut mä tein sen! Lopuks huomasin, et kaks osaa jäi yli, mut olkoot! Toistaseks se on ainaki vielä pystyssä.

TADAA:
Mun ruokapöytään ois vielä tuolit hankinnan alla ja kovasti mietin, mitkä ois kivat.. Tai löysin kyl kivat, mut ne oli yli 200e / kpl, eli unohdan ne..
Onko ehdotuksia?

Pöydällä mun pieni karkkikippo huutaa mun nimee, mut jos vaikka vappuna pitäis pienen herkkupäivän :) Etenki toi Kinder, love it.

Postista pätkähti tänään kans kiva paketti, uudet salikengät ja salikassi :)
Pitkään palvelleen Gina Tricotin muovikassin sangat meni viime viikolla poikki, ehkä tää kestää vähä kauemmin.
Noi Lonsdalen kengät on kyl ihanat jalassa, ainaki näin ensituntuma hyvä! Entiset kengät oliki jo ihan puhki, aivan järkyt siis. Nyt ruoan tekoon, vielä kerran iloista vappua kaikille! :)
 Xoxo Jonna

2 kommenttia:

  1. aivan mahtava uus pöytä, mistä löysit? :)

    VastaaPoista
  2. Oho se olikin unohtunut mainita, Askosta sen löysin :)

    VastaaPoista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/