sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Ei duunii, ei tuloksii.

Pyydän heti aluks anteeksi postauksen nimeä, mut valitettavasti se on niin totta. Oli nyt mikä tahansa elämän osa-alue, ni jos ei oo valmis tekemään töitä sen eteen, ni ei niitä tuloksia tule.

En oo nyt tän vuoden puolella kirjottanu kauheesti tänne blogiin, koska mun lämä on ollu aika pitkälti vaan duunia ja treeniä.
Somessa kun nykyään vittuillaan kaikille jotka käy salilla, koska "ihmisethän käy sie ku fitness on niin vitun muotia, ottaa sielä huipputrendikkäissä treenivaatteissaan selfieitä", noh varmasti toki myös näin.

Mä käyn sielä, koska mä kyllästyin mun turvonneeseen olomuotoon ja haluun voida hyvin. Ja just sitä mä oon saanut tän melkein viiden kuukauden aikana. Darra on ollu vaa kerran tänä vuonna, eikä oo sitä kyllä ikävä. Mä en oo tehny tästä mitään numeroa ja naurattaa ku jotku on yhen viikonlopun selvinpäin ja hehkuttaa sitä (yleensä töiden takia), no mut saavutushan sekin. Tää ei oo missään nimessä ollu helppoa täl kärsivällisyydellä ja "mullekaikkiheti" ihmiselle. Paljon siis hikeä, kyyneliä ja rakkoja. Mut se tunne kunnon treenin jälkee on iha parasta.

Enkä nyt oo mikskään absolutistiks täs ryhtymässä, vaan siis koitan nyt saada jotain tasapainoa tähä elämään. Kesällä kuitenki on paljo tapahtumia missä sit voi ottaa rennommin :) toivottavasti jonku samanhenkisen tyypin vielä jonain päivänä löydän.

Ei oo kauheen montaa ihmistä, jolle on voinu omasta kehittymisestään hehkuttaa, koska moniakaan ei toki kiinnosta. Eveliinalle suurin kiitos <3  Muutama mun miespuolinen ystävä on kuitenki ollu ihan korvaamaton täs tilanteessa, kiitos teille! Tiedätte ketä tarkotan :) Tsemppi on ollu huikeeta.

Rahaa en voi sanoo säästäneeni, koska ennen biletetyt rahat menee nyt laadukkaaseen ruokaan, lisäravinteisiin, salikorttiin, uusiin treenivaatteisiin, mut mielummin näin ku johku Kouvolan räkälään. haha.
Tässä alla muutama kuva syksyltä/tammikuulta ja kyl se huono ruoan laatu ja bilettäminen vaan näkyy ja aika kauheelta näyttää.
Viimisessä kuvassa uutta tatuointia, vielä toki keskeneräinen on.

Tosiaan matka jatkuu ja vielä on matkaa siihen, et ollaan sielä missä pitäis, mut pienestäkin onnistumisesta pitää olla tyytyväinen, se jos mikä motivoi eteenpäin!


Täs eilen otettu kuva:Kuukaus enää töitä ja sit en tiedä yhtää mitä teen, toivottavasti en ihan työttömäks jää, nyt vaan ajat niin huonot, et työpaikkoja on tosi vähän tarjolla. 

Mutta, munkkirikasta vappua kaikille muruille, mie oon töissä, mut ei haittaa yhtää :) ehtii sitä sit bilettää myöhemminki.


8 kommenttia:

 1. VAU, hyvä Jonna! Ei voi olla ku ylpeä tollasesta rautamimmistä<3

  VastaaPoista
 2. Wau, hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 3. Se on kyllä totta että työpaikkoja ei joka kuusenoksalla kasva tänäpäivänä.
  Itse olen menossa ensiviikolla stadin ammattiopistoon kosmetologikoulun
  pääsykokeisiin. Jos lukisi toisen ammattin tradenomitutkinnon lisäksi
  Helsingissä asumisessa ainut huonopuoli on se että vuokrat ovat pilvissä.
  Yksiöt melkein tuhat euroa kuussa huh huh..Yritettävä on kuitenkin ei muu auta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä juuri! Helsingissä on kyllä vuokrat ihan järkyttäviä, melkein sit kämppiksen kanssa pitäis asuu :< Kyl mäkin tota opiskelua oon miettiny, mut se opiskelijan rahatilanne ei vaan kauheesti houkuttele.. Mut eipä auta jos alaa haluais vaihtaa. Paljon tsemppiä pääsykokeisiin, toivottavasti menee hyvin! :)

   Poista
 4. Vau! Noista kuvista huomaa oikeesti että oot laihtunu, ja ihan sika mageet noi tatskat sun kädes!!!:) Tsemppii treeneihin!

  VastaaPoista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/