lauantai 5. huhtikuuta 2014

Lisää kevätfiilistelyä


Moikka!

Ai että mä oon jotenki tän viikon fiilistelly sitä, et kesä on oikeesti ihan pian! Pari viikkoa pääsiäiseen, sit onkin jo vappu ja enää toukokuu ja sit se koittaa. Tosin PANIIKKI alkaa iskemään, koska mulla loppuu toukokuun lopussa työt, eikä mitään käsitystä mitä teen kesällä, tai sen jälkeen.. Jotainhan tässä ois keksittävä! Muutama mun ystävä on vihjaillu, että promohommat vois olla kivoja ja sitä kun oon tässä miettiny, oon kans tullu siihen tulokseen, et se vois olla tosi kivaa duunia. Kesällä jossain ulkotapahtumissa vaikka, ni mikäs ois sen parempaa. Täytyy ehkä tutustua aiheeseen paremmin, kun en edes tiedä, miten niihin hommiin haetaan, haha.

Kävin tekemässä taas pienen kokoelman vaatteista, jonkatyyppisiä ois vielä hankittava kesäksi. Huomasin vaan katseen kiinnittyvän printteihin, kukkaukuoseihin, farkkusortseihin ja mintunvihreään, nam. Jotain tällästä allaolevan tyylistä olisi siis hankintalistalla:
Nyt vaan pitää ahkerammin käydä salilla, et ne sortsit ehkä sit pystyy jalkaan laittamaan, fingers crossed! x x

Koru-,  aurinkolasi- ja hiustyyleistä kesäks diggailen tän tyyppisiä:

Mites onkos teillä jotain must- have vaatteita tms. jotka on vaan pakko saada kesäksi? :)

Nyt lauantain viettoon, huippua loppuviikkoa, puss o kram!

10 kommenttia:

 1. No jotain hippityylistä pitsitoppi/mekko systeemiä ja etnistä tyyliä(kuvioo) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii semmonen hippimekko ois kyllä ihana ja ihan sun tyylinen <3

   Poista
 2. Aattelinpa kysyy tällästä asiaa, että kun mieheni halauisi kasvattaa hieman pidemmän tukan jonku keskipitkän vähän samantapaisen kun vaikka lost sarjan sawyerillä! Pohdin tässä nyt kuitenkin että sopiiko se hänelle kun hänellä ei ole samalla tapaa "jyrkkää" kulmikasta leukaa kun niillä joilla sellainen tukka on=) Mitä olet mieltä? Sopiiko vai ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmonen pidempi malli on kyllä kiva ja sopii kyllä aika monille ja eri kasvonmuodoille! :) Ainahan sen sitte saa lyhyeks jos ei oo hyvä. Voihan sitten pitää vaikka pientä partaa/sänkeä jos haluaa, niin sillä saa vähän hämättyä kulmikkuutta sinne leukaan :)

   Poista
  2. No nyt alko kuulostaa meiän miehelle enemmän ku hyvin sopivalle=D! Tosiaan helppohan se on sitte leikata lyhyeks jos ei ookkaa hyvä=)

   Poista
 3. https://www.ksao.fi/images/image.php?id=75&s=1/paka3.jpg

  Ootko sä tossa kuvassa ihan reunimmainen oikealta=)? jos oot ni ihan huikeen muutoksen oot tehny=D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHA ja apua! Joo oon tossa :D Hyi kauhee :D

   Poista
  2. Toi tukka on tos tosi kiva!!=) ja mitä apua?=D eiks kaikki näytä vanhois kuvis omast mielestää kamalalta;)

   Poista
  3. Hei! Mulla on pidennykset päässä ja aattelin, että tapahtuukohan jotain ihan kauheeta jos värjään juuren ilman et otan näitä pois=D? Kyseessä siis mikroringit.

   Poista
 4. No tos näyttää varsinki aika pullerolta :D haha.

  Mä en oikeen oo tutustunu noihin mikroringeihin, mut luulisin et ne pysyy päässä yhtä hyvin ku sinetitkin värjätessä :) Kannattaa vaan kaveri ottaa mukaan värjäämään, et mahdollisimman väriä menis niihin ringien kohtiin. ja muistaa tietenkin sit hyvä huuhtelu :)

  VastaaPoista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/