perjantai 13. kesäkuuta 2014

What a weekend.

En oo vieläkä toipunu viime viikonlopusta, kauheet univelat painaa päälle, mut oli kyllä sen arvosta; ihan huikee Tampereen reissu!
Perjantaina oltiin Miamissa kattomassa JVG:tä ja lauantaina oltiin Fat Ladyssä. Plus tietty muutamassa kuppilassa molempina päivinä. Karaokeen ei päästy, mut jälkeenpäin aateltuna ehkä ihan hyvä vaan, haha. Rahat meni ku reissasin taksilla ihan liikaa ja muutenki, mut tosiaan aivan paras reissu!
Tutustuin moneen uuteen tyyppiin ja kaikki otti mut avosylin vastaan. Sattu niin paljon kaikkee, et en jaksa (enkä pystyis) niitä tänne kirjottamaan, et laitetaas muutama kuva, harmittaa taas kun liian vähän tuli kuvia napsittua.

Sori kuvien huono laatu, kännykässä tai kuvaajassa vikaa ;)
Tosiaan tuli viikonloppuna vedettyä nii paljon kaikkee epäterveellistä kurkusta alas, et vieläki maha iha turvoksis! Ei vaan käy mitkään hiilariruoat mulle. Siipiä oli tietenki pakko käydä Siipiweikoilla syömässä, huhhuh ne on kyl maailman parhaita. 

Tän viikon ajan mun treeni"motivaatio" on ollu tätä: EVVK


Jotain muutosta sentää kropassa reenien jälkeen ollu, melkein erottuu olkapää, wohoo!


Ja ens viikolla jo juhannus, kyl tää kesä on "petollista" aikaa sinkkunaiselle, joka tykkää mennä! Ja petollista tarkotan ton juhlimisen suhteen. Jos sitä juhannuksen jälkeen ois hetken iisiä.

Eilen käväsin Lahdessa vähä katselemassa juhannusvaatteita, vaikee miettii mitä ottaa mukaan ku ei tiedä noist keleistä!Juhannus meneekin mulla saunomatta ja uimatta, ku koitan saada tät tatuointia jatkettua täs vielä. Eli siis auringolta pitäis suojautua (jos se ny sattuu paistamaan ;)
Koitan tässä päivitellä nyt ennen jussia vielä, mut jos en niin ihanaa juhannusta kaikille, viettäkää hyvä sellainen! Muistakaa pitää hauskaa, mut järki päähän ;) 

Pusuja, Jonski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

http://piecesofjonna.blogspot.fi/