lauantai 14. kesäkuuta 2014

give me a break.

Kohta on aikalailla vuosi ku alotin blogin ja nyt kuoppaan tän, ainakin hetkeksi. Kun tuntuu, ettei mulla oo oikeen mitään annettavaa, eikä tää blogi juuri anna mulle mitään.

Satoja kävijöitä päivittäin, mut juuri koskaan ei kukaan kommentoi mitään, niin ehkei tässä vaan oo mitään pointtia. Enkä mitään sääliä tai aneluita tässä kerjää, nyt vaan mietin, haluunko jatkaa tätä ollenkaan ja jos niin koska ja minkätyylisenä.

Jos jatkossa palaan, aion kyllä keskittyä täysin muoti/sisustus- yms teemoihin ja jättää yksityiselämän aika pitkälti tän ulkopuolelle. Näin tekee moni bloggaaja ja se on mun mielestä fiksua. Miks antaisin jotain omasta elämästäni sellaisten ihmisten tietoon, jotka ei mun elämään kuulu? Ehken vaan tajunnu vetää rajaa alun alkaen mitenkään fiksusti ja nyt sitten kompastuin omaan tyhmyyteeni.

Mutta tässä vaiheessa iso kiitos kaikille, niille risuille ja ruusuille, much love. Viettäkää ihan paras kesä, niin mäkin toivottavasti!

Instagramissahan voit seurata mua nimellä jonnakaroliinas

6 kommenttia:

 1. Sun elämä, sun säännöt. <3 =)

  VastaaPoista
 2. No muttah :( On ollu tosi mielenkiintoista lukea tätä blogia, koska oot mielenkiintoinen ihminen :) Mut jos susta tuntuu tuolta, niin sitten teet miten parhaaksi näet. Onhan tää sun elämään tirkistelyä, mutta kiitos kun ollaan saatu palasia sun elämästä, vaikka eihän tää vastavuoroista ole, kun ei itelläkään ole omaa blogia. Mut mä oon kiitollinen kun oot pitänyt blogia tähän asti, koska oot inspiroiva ihminen. Ja onneksi sentäs voi instagramissa sua seurailla, kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ;)

  VastaaPoista
 3. mie olen sitä mieltä että on/oli ihan hyvä ku kirjottelit myös omasta elämästäs.. bb:n jålkeen monella oli negatiivinen kuva siusta (mukaanlukien miulla) nyt kun olen lukenut tätä siun blogia niin kuva siusta on muuttunut positiiviseks, enkä ole ainoa. Vaikka olen tiiviisti seurannut siun blogia, niin harvoin olen kommentoinut kun ei vaan osaa :) tatuointi juttua olen kyllä kaipaillut :)
  -Catie-

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä sun pitäis kirjotella blogia sun laihdutuksesta :) Oot tehny hyviä tuloksia ja voisit jakaa vinkkejä lukijoille ja kertoa edistymisestä!

  VastaaPoista
 5. Voi, toivottavasti Jonna palaat blogimaailmaan vielä! Sulla on niin innoittava blogi ollut, että oon tykännyt ihan älyttömästi! :) oikein ihanaa kesää sullekkin!♥

  VastaaPoista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/