maanantai 30. syyskuuta 2013

Mun päivä: sunnuntai


Heipat! 

Multa on pyydetty postausta mun päivästä ja tässä sitä tulee..

Eilen sunnuntaina oli ihan luxusta, kun ei ollu aamulla kiire mihinkään ja sain nukkua niin pitkään ku halusin. Ja silloin mähän nukun :D Laitoin kellon kuitenki herättämään klo 12.30 ja heräsin minuuttia ennen kellonsoittoa :D Nukuin melkein kellon ympäri ja teki sairaan hyvää!

Joka aamu mun rutiini on sama, ensimmäisenä lataan kahvinkeittimen noin puolella pannulla ja siitä meen odotellessa pesemään hampaat.
Moni aattelee, ettei siin oo järkee ku syön sitte aamupalan, mut mun on vaan pakko.

Siinä tukka pystyssä hampaita harjaamassa.

Aamupalaksi söin kaurapuuroa, kuten joka ikinen aamu. Ei se oikeen maistu, mut pakko koittaa ees aamulla syödä terveellisesti sen kolmen kupin kahvia rinnalla.

Illalla oli tiedossa Bb:n Talk showhun meno, ni aattelin värjätä kulmat. Pakko noin parin vkon välein värjätä, ku mullon iha vaaleet kulmat muuten ja tykkään et niis saa olla väriä.



















Ihan siistit :D 

Lopputulos oli täl kertaa iha ok.

 

















Ja siis toi mun "ripsienpidennys" on aivan kauheen näkönen, huomenna on onneks huolto! :)



Suihkussa käydessäni pesin tukan Paul Mitchellin tuotteilla, oon nyt rakastunu niihin. Toi Forever Blonde hoitoaine on ihana vaaleeseen tukkaan ja The Wash shampoo kivan kosteuttava ja tuoksuu vihreälle omenalle :)



Lounaaksi söin kerrankin vähän ees jotain terveellisempää, munakokkelia :D Eli siis niin helppoa ja nopeeta. En jaksanu alkaa kokkaamaan mitään ihmeempiä.
Mul on joku pakkomielle nykyään jalapenoihin, syön niitä ihan hulluna. Paljonhan niissä on suolaa, et ei ehkä pitäis..


Kävin meidän vanhemmilla, jossa siis näytti joltain kenneliltä, kun sielä oli mun broidin ja mun koirat kanssa. Vasemmalla veljen ja sen tyttöystävän  koira Peppi, vanhempien koira Roosa ja mun koirat Nuka ja Tico :)


Tommosen näkösenä lähdin huristelee kohti Järvenpäätä Melinalle, josta ajeltiin sit yhdessä Bb-talolle.
 


Tässä ollaan Melinan kanssa just ennen Talkin alkua.


Marilla oli taas tapansa mukaan villi kampaus ja mä kyllä tykkäsin siitä, kovin moni siitä ei pitäny ilmeisesti. Mun mielestä on kiva, ettei Marilla oo aina joku perus kiharat tms, tosi kiva kokonaisuus muutenki! Noi kengätki on iha mahtavat.


Anne-Mari tippui, se oli aika odotettavissa, kun Anu ja Jori oli alkuperäisiä asukkaita. Anne-Mari oli todella kaunis!




Käytiin vielä ABC Nihtisillalla juomassa kahvit ja syömässä sämpylät ni jaksoin sitte ajaa 1,5 tunnin matkan himaan. Meni kyl yllättävän nopeesti hyvää musiikkia kuunnellessa.


Kotona olin vähän yhden jälkeen, huh.


Tossa näkyy, et 1.23 menin sänkyyn, mut sit luin vielä lehtiä, enkä muutenka saanu jostain syystä unta kun vasta kolmen jälkeen, aamulla oli kyl yhtä tuskaa herätä, tosin se on sitä aina :D

Mulla on aina jotain ihme kellonaikoja herätyksille, se on tarkkaa minuuttipeliä kuten kuvasta näkyy :D
Mun on pakko laittaa kaks herätystä, ku joskus oon painanu vaa herätyksen kiinni ja nukahtanu uudelleen.. Toi ero ajassa johtuu tietenkin torkuttamisesta. Paha tapa, mut ei vaan osaa elää ilman.





Semmonen oli mun sunnuntai, kiva päivä oli :)

Keskiviikkona onkin tatuointiaika josta oon superinnoissani ja tän blogin tiimoilta on mulle vähän uusia juttuja tulossa, oon niin fiiliksissä, tähän siis sopii mun tänhetkinen suosikkibiisi:


http://www.youtube.com/watch?v=R0ry4Y41n_Q



Palataan pian, puss!

10 kommenttia:

  1. kiva päivä sulla, bongasinkin sut tällä kertaa yleistöstä, mistä tota shampoota ja hoitoainetta sais tilattua, tykkäisin kokeilla ja ompun tuoksu on yks lemppareitani :) -t

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kuulemma olin vilahtanu telkkarissa :) Mä en oikein tiedä, mistä noita saisi tilattua, mut kampaamoista löytyy varmasti :)

      Poista
  2. Löysinkin nuo Paul Mitchellin tuotteet Sokkarin verkkokaupasta, tiedätkö mikä hoitoaine noistatuoksuisi jollekin hyvälle ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Instant Moisture hoito on ainaki tosi kiva, sitä suosittelisin jos on vähänkään kuiva hius :)

      Poista
  3. Hahah huippua, en oo ainut! Meinaa mullon kans sama ongelma, et laitan aina kaks herätystä aamuks kun niin vaikee nousta ylös. Huomiselle aamullekin mul on eka 6.13, seuraava 6.37. Se on tarkkaa puuhaa! :D

    VastaaPoista
  4. Hei osaatko sanoo että mistä noi marin kengät on ostettu tai saako niitä jostakin nettikaupasta? =) tai onko ees minkä merkkiset? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä yhtäään! :/ Tosi hienot ne kyl on. Mut Talk show:n jälkeen tulee aina ne lopputekstit, ni siinä on vissiin mainittu mistä Marin vaatteet on peräisin, eli todennäkösesti kengät myös :)

      Poista
  5. Moikka Jonna!

    Missä käyt laitattamassa sun ripset? :)

    -Eve

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mooi Eve! :) Oon käyny aika monessa paikassa, mut Lahdessa viimesimmäks Glamour Lookissa :))

      Poista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/