tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kevätvaatteiden haaveilua^

Ai että sylettää ku talvi tuli takas! Mä ehdin jo ostaa kevättakin joka alko sittenki mietityttää onko se ny hyvä, pakko ehkä ostaa toinenki! Viime viikolla oli niin super ku oli jo kuivat tiet ja suht lämmin keli.
Tosiaan en oo hirveesti tän vuoden puolella käyny missään, lähinnä tehny duunia ja hengaillu himassa. Enkä siis ole ollut "iskemässä miehiä".
Sinkkuna on kyllä aina kaikkien silmätikku ja heti syyllinen jos edes hymyilet jollekin tai oot ystävällinen. No ehkäpä se kertoo jotain toisesta, jos noin epävarma on, ettei sitä kestä. Mä oon kovasti viimisen vuoden aikana yrittäny muuttaa kaikkee ajatusmaailmaani positiivisempaan suuntaan ja tehdä muille kuin toivoisin itselleni tehtävän. Koitan myös olla kannustava muille ihmisille, myös tuntemattomille. Instagram (josta mut löytää: jonnakaroliinas) on mun mielestä hyvä paikka olla ystävällinen ja kyllä sielä koitankin kehua ja olla mulkava muille. Kuten toisten blogeihinkin. Edelleen vanha sanonta "jos ei oo mitään hyvää sanottavaa, on parempi olla hiljaa" pätee myös tässä :)


Koska rakastan enemmän ku mitään shoppailua, laitan tähän alle mun tän hetken voisko sanoa inspiraatiokuvia, kaikkee mikä on mun mieleen :) Aina näin keväällä kaikki värit ja shortsit yms alkaa houkuttelee, eikä millää jaksais oottaa kesään!














Koitan keksiä jotain vähän erilaista postattavaa tässä joku kerta, kunhan tulis joku ahaa- elämys.

Kivatsuu loppuviikkoa bebet xoxo
Jonna

12 kommenttia:

  1. Vitsit miten ihanan näköiset noi paksut ketjut on nilkoissa ja siihen heittää korkkarit kylkeen, wautsi! Pakko käyttää kesällä tätä mahtavaa ideaa, kiitos siitä kuuluu sulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva jos joku muukin sai jotain ideoita noista kuvista, noi on kyllä ihanat <3 :)

      Poista
  2. Vitsit sie oot kauniin näköne ja toi siun tukka ah..

    VastaaPoista
  3. positiivisuus kannattaa. kokeilin itse samaa viime vuonna ja kyllä kannatti! 6 vuotta sitten erotessani haukuttiin kilpaa ja hyvin teinimäisesti exän uuden naisen kanssa toisiamme ja käytökseni seurauksena exäni ei puhunut eikä edes morjestanut minulle, olimme olleet kuitenkin monta vuotta yhdessä. no viime vuonna positiivisuus puuskissani näin exäni kihlatun eli sama nainen jonka kanssa olin taistellut. ja päätin pyytää anteeksi vanhoja. ja huomasin että hän oli tosi mukava muikki ja olemme hyviä ystäviä ja exänikin morjestaa ohi mennen :) kyllä on mahtava tunne kun sain uuden ystävän ja vanhan lapsuuden/ teini ajan aikasen kaverin takasin!! positiivisuus kannattaa ehdottomasti!! ja tatska postaus ois kiva, moni olikin jo sitä toivonut, liityn siihen joukkoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upeeta kuulla! :) Toi anteeksiantaminen ja vanhojen kaunojen unohtaminen kannattaa useassa tapauksessa, sitä vaan tulee katkeraksi ja tekee itselleen pahaa jos on paha olla muutenkin. Positiivisuus muutenkin tarttuu myös muihin ja varmasti elämä on mukavampaa kun ei ihan pienistä asioista stressaa :)
      Kiitos ideasta ja tatskapostaus on kyllä tulossa :)

      Poista
  4. Itsekin kerkesin alkaa nauttii lämpösist keleist,ennenku tää pirun takatalvi tuli >:( murr,no kesää kohti!:))
    Mullakin olis kevättakin ostos eessä,mistä löysit omasi ja millanen se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä koitan tehdä nyt ihan lähipäivinä postauksen mun kevätvaatteista ni sit laitan kuvaa, se on ihan semmonen perus musta tietenkin :D

      Poista
  5. Hei! Menen ens viikolla tatuoimaan
    silmäluomeni tai siis mun rajat ylhäällä
    ja alhaalla on jo sen verran paksut että
    ajattelin että saa laittaa melkein koko luomen
    mustaksi tykkään tummasta silmämeikistä......
    Wilma Schlizewski on tosi hyvä tatuoija
    suosittelen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) juu mie oon kuullut Wilmasta hyvää :) Laitahan sitte kuvaa mimmonen tuli, mua kiinnostais nähdä :))

      Poista
  6. Moi Jonna! Laitan mielelläni kuvan lopputuloksesta
    sulle vaikka tonne mailiin :) Moikka Moi!

    VastaaPoista
  7. Hei!

    Siskollani on vaalennuksesta vähän kuivahtaneet hiukset ja hän lämpökäsittelee niitä melko usein! Nyt hän on päättänyt kesään asti olla käyttämättä suoristinta ja yrittää kasvattaa hiuksia! Olen hankkimassa hänelle jotakin hieman marketti shamppoita parempia tuotteita (shamppoo,hoitoaine,tehohoito jne.) Olisiko ehottaa? Mitään äly kalliita tai hienoja ei välttämättä tarvita, sillä hiukset ei ole kuitenkaan kuolleet=D Hiuksia on leikattu säännöllisesti mutta ne tuppaavat haaroittumaan ja ohenemaan latvasta. Olisiko esim. bonacurella jotakin=)? Kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista

http://piecesofjonna.blogspot.fi/